Anne8484 Ne kullansam gecmedi ,kokusundan rahatsız oluyorum artık..Her saat ic çamaşır değiştiriyorum.. fitil, antibiyotik, şase ne varsa kullandım ama geçmiyor.. Daha fazla ne yapabilirim :(
blueberyy00 Anne8484 bana doktorum dün bir ilaç yazmış kuzum ilk defa gördüm bende de çok akıntı ve kaşıntı oluyordu bana dedi ne var ne yok atar içinden diye bı fitil bı krem normal vajinaya sürecek bide cleocin vajinal krem diye birşey içinden boş tek kullanımlik fişek var şırınga benzeri kiremi ona doldurup vajinanın içine sıkıyorum ve üstüne yatıyorum 4-5 saat kalkmadan 7 günlük bir kremmis çok etkili dedi doktor inşallah öyle olur 🤲🏻
Anne8484 Pirayeada Antibiyotik hap verdi 1000 mg azosilin ama başka vermedi..Surekli fitil ve azosilin veriyor
Pirayeada Anne8484 amoklowin verdi bana iyi geldi ama yeşil için iğne verdiklerini kaç kere yazdılar buraya haftanız küçükse ondan vermemiştir belki
Anne8484 Pirayeada 33+3 deyim doktor burda yazılanların hiçbirini vermiyor,dogumdan sonra bakarız senin kronik dedi..sadece gyno max xl veriyor bir de trivago verdi bir de monurol şase verdi
Pirayeada Anne8484 vajinal kültür baktirin beb baktirdim bakteri çıktı ona göre verdi ilacı..ben 21 4 sizin büyük diye enfeksiyon daha çok oluyor
Anne8484 blueberyy00 ya benim doktor fitil verip duruyor anlamadim faydasi olmuyor dediğim halde sadece şase ve fitil veriyor
blueberyy00 Anne8484 ay valla bilmiyorum kuzum.bende bu ilacı ilk kez gördüm ama biraz araştırdım çok etkili birşeymis hamilelikte de 3 aydan sonra kullanımda sorun olmuyormuş yani doktor yazarsa kullanabiliyor musuz ve doktorda zaten içinde ne var ne yoksa atsin sana bu ilaçları yazayimda dedi daha 1. Gunumdeyim bakalım ne kadar faydalı olacak şimdi sabah bu ilacı gece yatarken fitili alıyorum gün içinde de kaşıntı oldukva verdiği kremi sürüyorum
blueberyy00 Anne8484 dediğim fişek içeren ilacın adı cleocin vajinal krem Fitil Neo-penotran Forte-L Diğer normal krem Travocort
Anne8484 blueberyy00 krem travazol vermisti mantar yok ya enfeksiyon var şimdi digerlerini sorayim,sag ol canim
blueberyy00 Anne8484 ne demek canım inşallah geçer gider bilmiyorum çok ilerlemeden bende önünü keserim bunlarla inşallah
Anne8484 blueberyy00 inşallah canım surekli yanında 1 sürahi su olsun doldurup ic inan benim 5 litre oluyor günlük
blueberyy00 Anne8484 ay ben çok su içemiyorum ondan da oluyor haklısın daha çok üstüne durmam lazım bunun