1408 Ya ben yeni kapandım instagramdan her yerden bakıyorum ama ben mi bulamıyorum bilmiyorum çevreme bakıyorum çok güzel giyinen kapalı kadınlar var bildiğiniz önereceğiniz internet siteleri var mı
esmer3 1408 benim arkadaşım da tesettürlü çok güzel giyinir genelde Alvinadan alıyor, suud, manuka ’ya bakabilirsin kız kardeşim kotondan da alıyor
Limonveannesii 1408 klasik giyim seviyorsanız instagramda zümraeşarptesettür var oraya bakın ürünleri de kaliteli spor giyim seviyorsanız Haticebicerdesing var orada da hoş spor takımlar var ilk başta takımlarla başlayın alt üst kombin yapması zor geliyor ama takım alınca üzerine şal eşarp yapması daha kolay sonra baktıkça öğreniyorsunuz tuğba venn nihan armine gibi markalarda klasik giyimde benim tarzıma daha yakın
poncikveannesii 1408 moda ala butik - Sultan boutiquetesettür -fashion tesettür- Onuk giyim- pardesü dünyası kocaeli- Nurrgiyimm-
gbyalcin 1408 suudla manukayı beğeniyorum ben canım çok güzel şeyler var. Şallarımı da fresh scarftan alıyorum yumuşacık her türlü çok güzel. Zaten bildiğim kadarıyla manukayla fresh aynı kişiye ait
Hadibe25 Sefamerve e tesettür ve modanisa dan aliyorum ben cogunlukla canim oralarada bak belki hosuna giden biseyler bulursun
glsm_kr8383 1408 Canım ben de semre butik var instegram sayfası da var oraya bi göz at istersen. Uygun ve güzel ürünler var. Modanisa’dan, tofisa dan da sipariş edebilirsin
marbling10 1408 ben dolap uygulamasından alıyorum. Ünlü markaların ürünlerini çok uyguna bulabiliyorum. Aker, armine, tuğba vs hepsinin kullanılmamış ürünleri mevcut. Mağazada 300-400 tl olan şeyler dolap veya gardrops ta 80-150₺ arasında var. Kullanamadıklarımı da satıyorum böylece güzel bir dönüşüm olmuş oluyor. Ve o fiyata bilmediğim markalar giymek yerine ünlü kaliteli markaları giymiş oluyorum.
Birgul 1408 şafak giyim, novan store, samet keskin butik, manuka, suud, bazen LCWaikiki den alıyorum. Şallarımı da şalland dan alıyorum ☺️
Avciii 1408 hayırlı olsun ☺️ moda fuar çağdaş giyim moda ala bunlar da giyiniyorum hem kalite hem güzel güvenlir bide😌
Hatice-sezer0 1408 Instagramdan @butikceycey bak kapalı kıyafetlerinden ziyade uzun sweatshirt tunik tarzı ceketler pantullar satıyor bende kapalıyım ve gardıropumun çoğu ordan birde bi taytı deryası var dogum sonrası kiloları gizlemek için birebir kesin bak derim 😻