Sinem_06 Kızlar dün saat 10 dan önce sağlık ocağında kan verdim gebelik için ama hala çıkmadı meraktan ölücem yani verenler oldu mu hiç kaçta çıkar ki
Sinem_06 Gulsumelif arayıp sormadım e nabıza bakıyorum orda yok bide barkod numarası da almıştım internetten de bakıyorum ama yok
Slnn1122 Sinem_06 sağlık ocağı tahlil sonuçları Yaz Google’a ordayım başta çıkıyor zaten hasta girişi diyor TC kimlik numaranı yazacaksın bir de barkod numaralı oradan bulabilirsin sonucue nabızdan daha hızlı düşüyor oraya
Sinem_06 EdizEliz aslında bi yandan da öyle mi ki acaba diyorum belki saat 1 2 gibi çıkar diyorum ama bilmiyorum ki
Poyrazin_annesi Saglık ocagında yapılan tahlıller e nabızda cıkmıyor. Doktora bızzat sormustm cnku. Bnce bı gıdıp sorun cıkmıs olması lazm
Sinem_06 Poyrazin_annesi ya ben onu dün hemşireye sordum e nabıza düşer ordan bakabilirsin dedi ama hala yok ortada bişey
Poyrazin_annesi Sinem_06 ınternettende arastırabılırsınız aynen dedıgım gbı saglık ocagındakı testler e nabızda cıkmıyor ama sız yınede doktoru bı arayın
gulsah_2013 Sağlık ocağındaki doktor kendi bilgisayarından bakmadığı sürece e nabıza düşmüyor ne zman bakarsa anında e nabıza düşer siz ya sağlık ocağına gidin ya da arayın başka türlü boşuna beklersiniz
Beste0636 Sinem_06 pazartesi normal kan verdim hala e nabıza düşmemiş dün gidip öğrendim sonuçlarıma baktılar bazen düşmüyor denildi yani arayın isterseniz tek sonuç çünkü
EmnChn Sinem_06 gayet güzel.iki günde iki katına çıkması gebeliğin sağlıklı olduğunu gösteriyor. Kadın doğum doktoruna görünün. Hayırlı olsun☺️
Beste0636 Sinem_06 gözün Aydın canım gebesin 2 gün sonra yeniden kan verip artışına bakmak gerekiyor ben 155 ile öğrenmiştim 🌸