YagizAsyaMom Hanımlar 3 gecedir magnezyum içmeyi unutuyorum ve kasık sızlamalarım yine başladı. Bunu daha önce de denedim içince kasık ağrısı sızlama batma dan eser kalmıyor. Sizlerin de böyle mi yoksa bu ufak ara ara ağrılar batmadan normal de de oluyor mu
Deletedmom15257 YagizAsyaMom kesinlikle cnm günde bir defaysa ağrının olduğu saatlere yakın iç mesela benim bacak agrım olurdu gece uyuyunca bende uyumadan 2 saat once içerdim faydasını öyle gördüm
azemannesi Deletedmom15257 rabbim hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin size insallah her an aklimdasin ve dua ediorum sana
YagizAsyaMom EsenPelin doktor yazıyor benim bacaklarımda çok fazla kramp sorunu vardı onu içtiğinden beri kesildi tablet şeklinde bir baska soğuk suya atıyorum iyi geliyor
Deletedmom15257 azemannesi saol cnm allah razı olsun dua etmeye devam et lütfen allah bütün bebisleri korusun insallah hepiniz sağ salim alırız kulağımıza
Cicianne YagizAsyaMom kesinlikle öyle. Hatta bazen kramplardan karın içi sızlamalardan günde 2 ye çıkardığım oluyor magnezyumu. Bi keresinde afedersin tuvalete oturup kitlendiğimi biliyorum yarım saat kalkamadım o yüzden daha da önem gösteriyorum şimdi.