YeYA Kızlar eşlerinize,ailelerinize nasıl müjde verdiniz veya nasıl vermeyi düşünüyorsunuz ? Yaratıcı fikirleri olanları da bekliyorum. Ben henüz 4+2 yim. Yeni öğrendim. Cumartesi günü en yakın arkadaşlarımız ile program yaptık. Eşim normal bir toplantı sanıyor. Fakat oraya gidince baba olacağını müjdeleyeceğiz. 2 tane kocaman şeffaf balon yaptırdım.Birinin içinde pembe kuş tüyleri var "anne oluyorum" yazıyor üzerinde. Diğerinin içinde mavi kuş tüyleri var,üzerinde "baba oluyorum" yazıyor..Balona göre maliyeti biraz tuzlu ama olsun 😁 Arkadaşlardan biri video çekerken diğeri de balonların mavi tüylüsünü eşime,pembe tüylüsünü bana verecek. Eşim ne olduğunu çözene kadar hep bir ağızdan baba oluyorsun diye bağıracağız. Farklı önerileri olanlar var mı hadi herkes anlatsın 😊
Nesomer YeYA yaaa ne kadar güzel bir program hazırlamışsınız tebrik ederim ikinizide biz eşimle beraber öğrendiğimiz için sürpriz olmadı ama ailelerimize sürprizlerimiz güzel oldu. Allahım sağlıkla sihhatlede kucağınıza almayı nasip etsin
YagizAsyaMom Valla ben hiç öyle organizasyonlara girişemedim.direk Erdiiiiii ben hamileyim diyiverdim oda hadi be yalan söyleme dedi😂😂😂😂 bizim kisi bu kadar doğal oldu ama senin yapacağın fikir de güzel. Başbaşa olduğunuz da söylesen de olur aslında bu özel anı ikiniz paylaşmış olursunuz😊
Mmelekannem Ben pasta yaptım içine oyuncak koydum ama tabii bu ne pastası diyebilir ben içimden geldi mum üfleyelim dedim kesti pastayı içinde oyuncak görünce gülümsedi anladı böyle güzel bir anı oldu bizimkisi de 😊😄
Sedaahmet Ben doğum gününde süpriz yaptım. Hamile olduğumu öğrendigimde 3 haftaliktı. Temmuz 20 sinde eşimin dogum günüydü. Evde masayı süsledim. Kalpli kutunun içine test çubuğunu koydum ve "iyiki doğdun babacım" diye not yazdım. Çok şaşırdı. Gerçekten mi dedi. Biraz inanması uzun sürdü ama olsun. Cok mutluyuz. 🤗🤗😍
Duygubebis Bizde bereaber öğrendik sürpriz yapamadım biz memleketten dönerken başka şehirden test alıp bi benzinlikte öğrendik 🙃