Burcu388 Prenstalha çok sevindimööö darısı bana inşallah ya hiç açılmanız yoktu değil mi suni sancı alırken
Prenstalha Burcu388 inşallah canım hayır 1 cm açılma vardı sadece 1 haftadan beri sonra aniden suyun gelince mecbur suni sancı ile doğum yaptım
lovefool SekerAnne benim de aynı durumda olma ihtimalim var. Doktorum sezaryenden yana ama yine de denemek istediğim için suniyi bir deneyeceğiz. Ama bi yandan da o kadar isteyip sezaryene dönmekten de çekiniyorm tutturdum biraz çünkü 😅 siz neden sezaryen oldunuz suniden sonra
SekerAnne lovefool benim 10 cm açıklığımda oldu hatta kafa göründü ama sıkıştı çıkmadı vakumu da istemedik .. öyle koştur koştur gittik allahtan 4 cm açıklıktan sonra epidural iğne yaptırmıştı doktor yoksa zorlardı , sizinki çok kolay olur inş
lovefool SekerAnne aa bayağı da sonuna kadar gelmişsiniz aslında. Benim büyük ihtimalle sezaryen olacak ama hala bir umut işte😅 sağlıkla büyütün bebeğinizi 🥰
SekerAnne lovefool sorma ☺️ 2. Çocuk demeyin bana diye gezdim evde şimdi 3 buçuk yaşında 2. Ye hamileyim ve kendim istedim😂 Hakkınızda en hayırlısı olsun ❤️
Ceyduygu Burcu388 Sancım yoktu 1cm açılmam vardı ama onu açılmadan saymiyorlar. Kanamam çoktu o yüzden doğumu başlattılar suni sancı ile 7.5 saatte doğurdum:)
Elfelf475 Burcu388 inşallah kendi sancınız gelir 🌸 Benim başlattılar doğdu da çok şükür ama uzun sürüyor kendi sancınızın olması daha kolay olabilir keske yaşasaydım da farkı bilseydim 🥲