Blossom00 Kızlar 2. Kürtajımı oldum 33. Gün bugün, dün adet oldum çok az kan geldi dahada devamı yok neden böyle oldu yada sökülmesi için ne yapabilirim normal mi bu??
Deletedmom_33 Blossom00 Bende kürtaj kanaması 2-3 gün durdu sonrasında 4 gün filan lekelenme oldu kesildi. Ama adet tarihim geldiğinde ortalama 10-12 gun sonra adetim başladı normal 6 gün sürdü
freuze Blossom00 Ben 19 haftalık bebeğimi kaybettim. Plasenta düşmeyince kürtaj oldum. Tam 33 gün sonra regl oldum. İlk reglim çok azdı. İki gün oldum. 3.gün gelmedi hiç. Bitti sandım ertesi gün devam etti. İlk regl düzensiz olabiliyor sanırım.Sonraki aylar normal regl oldum çünkü. Yine de doktorunuza bilgi verin mutlaka kontrole gittiğinizde. Umarım bir sorun yoktur. 🌿
Blossom00 Deletedmom_33 benimde 5 gün falan sürüyor normalde ama çok az geldi devamı yok sökülemedi anlamadım
Edoliii Blossom00 benmde o haftalrda kalbi durmstu 2.kez kurtaj oldm 20 gun flan oluyo ilk kurtajmda adetm ck duznsizdi bunda daha adet gormedm bakalm. Sey sorcaktm arastrmya gittinz mi hic 2 kez dusuk olms ya neden kalbi durms sordnz mu hic
Blossom00 freuze kürtajdan 1 hafta sonra gittim kontrole temizdi sıkıntı yok o konuda ama adetin bu kadar az gelip bitmesi endişelendirdi diğer adetimi beklicem bakalım
Blossom00 Edoliii 1. Den sonra yaptırdım canım pıhtılaşma çıktı 4 binlik iğne kullandım yine aynısı oldu eşimle kromozom testi verdim onun sonucunu bekliyorum ama çoğu kişi 4 binliğin yetersiz gelmiş olabiliceğini söylüyolar pıhtılaşmam çokmuş