Ballizencefil Asyarslan60 o da baş boyun kuyruk anomalileriyle ilgili bir değerlendirme ama her zaman istenmeyebiliyor
Asyarslan60 ssbolg maalesef Tokattyız biz,ben klomene başladım Pco var eşimde de sıkıntı çıkar diye ödüm kopuyor ❤️Çok stresli
ssbolg Asyarslan60 klomene doktor mu başlattı peki. bende 2 ay önce harmon testi vermiştim Pazartesi sonuçlarını göstericem inşallah
Minnakkurabiyeveannesi27 Asyarslan60 sonuçlar güzel görünüyor sanki hem sperm sayısı iyi hem hareketlilik güzel gibi ama tam anlayabilmek için sonuç kağıdını görmem lazım burda biraz karışık
Asyarslan60 ssbolg evet hormon testi verdim daha sonra adetin 5 . günü klomene başlattı bugün 3. Günümm,Pco vs var mı sizde
Eylulgunes44 Asyarslan60 değerleriniz kötü değil benim eşimin ileri hareketli %30lardaydı ameliyat olması gerekti oldu da
Minnakkurabiyeveannesi27 Asyarslan60 anladım kuzum ama burda normal gibi görünüyor hatta iyi gibi sonuçlar ama morfoloji değeri felan yazmıyor eritrosit bilgisi felan yer almıyor ama sperm sayısı ve ileri hareketlilik güzel degerlerde
Eylulgunes44 Asyarslan60 ama bu konuda kendini sıkıntıya sokma benim eşimde sorun çıktı ameliyat oldu 2 ay sonra hamile kaldım tabi ki bir doktor gibi bakamam ama kötü görünmüyor bence
Asyarslan60 Minnakkurabiyeveannesi27 evet ya diğer arkadaşlar da söyledi onlar yok neden istemediyse doktor
Asyarslan60 Eylulgunes44 inşallah çok teşekkür ederim bende sorun olunca eşim de çıkarsa combo olur diye korkuyorum😅sizin adınıza çok sevinirim rabbim ol dedikten sonra oluyor ❤️🌸
Eylulgunes44 Asyarslan60 ne kadar rahat olursan o kadr iyi olur ben ilk aylar çok korktum olmıcak düşüncesiyle sonra bıraktım dedi evliliğime bakayım gezeyim tozayım o ay hamile kaldım relax ol yani 😂