Bsk-1 39+2 olduk tık yok Dün doktora gittim bebişimin suyu azalmış ama sancı agrı yok kilosuda 3.250 olmuş sizlerin kilosu kac agrınız varmı🎀😇
gamze1126 Bsk-1 38+4 2 gün önce 3580di kilosu bu hafta dogurman lazim diyor doktorum cok zor gecti dün gecem ama gelen giden yok 🙁
lentil Bsk-1 aynıyız senle 39+2 bende de ağrı sancı hiç yok. Dün gittim kontrole 3170 gr dedi. Kaçıncı gebelik senn? Doktor ne zamana kadar bekletecek
Shnern @“Bsk-1”#p18642974bugun 39+1 im devlet Hastanesi’ne gittim 3600 dedi bizede geven hafta başka bir özeldeki doktorda 3840 demişti
Bsk-1 lentil Benim ilk gebeligim perşembe günü tekrar cagırdı Ben hiç sancı hissetmiyorum nts de çıktı 🙈
Shnern Bsk-1 sağolun devlete gidiyorum ilkinde kilolu idi artık battı balık yan gider hesabına döndü benim işim
lentil Bsk-1 aaa var en azndan sancın. Bende o da çıkmadı. Bir de en zoru 40+0 a kadar doğmaza 2 günde bir gdecekmişim kontrole oyyy oyyy ne zamn doğacaklar acaba 😂
lentil Bsk-1 benm aslında merak değil çok ama hem hastaneye gitmekten yoruldum. Hemde zaten şubatta çalışmaya başlayacağım gelsin ki daha çok vakit geçireyim istiyorm