aaysecoo Kızlar sat 15 ekim. Yumurtlama 18.gün 1 kasım, çatlama 19.gün 2 kasım. Bat 12 kasım. Reglim hep duzenlidir Ne zaman test yapsam çıkar bi de geç döllenme mi oluyor böyleyse
Anne88 aaysecoo canım benimde bat 17 ekim çatlama 1 Kasım ne zaman sonuc alırım bilmiyorum çünkü bende pko vardüzenli de değil adetim
MinnieMouse aaysecoo gec yumurtlama gec dollenme demek canim adetinin gecmesini beklemek en sagliklisi
Bsrazynp11 aaysecoo Kuzum benm catlama 26 ekimdi ve ilk defa ovulasyon testi denedim batimda 12 kasim bugun 14. Gunumdu test yaotim tek cizgi bilemiyorum artik
aaysecoo Fadmet günler geçmiyor sanki ilk defa ovulasyon yaptım. Kac gun sonra net cikiyor ovulasyonda
Fadmet aaysecoo biraz daha sabır biliyorum insan dayanamıyor ama en net sonuç gecikince çıkıyor sonuçta. ben ovulasyon testi hiç kullanmadım bilgim yok maalesef
bursayildiz aaysecoo çatlama gününden 14 gün sonra test yaparsanız yüksek ihtimalle doğru sonucu alırsınız.
aaysecoo bursayildiz yani 15 kasıma kadar beklemem lazım peki erken gebelikle 12-13 kasım gibi çıkar mı sizce
bursayildiz aaysecoo ben de 5 ay ovulasyon testi denedim. Dayanamayıp erken yaptığım da oldu ama 13.gün akşamı ya da 14.gün hep adetim başladı. O yüzden erken yapmayın bence çok mümkün olmuyor biliyorum ama unutmaya çalışın. 14.gün olmazsanız yaparsınız testi
Anne88 aaysecoo canım bende iki kereyaptim bı iki gün önce bı de bir hafta önce negatif dün doktor kontorulun vardı doktor ultrasonda baktı hadi artık bebiss gell dedi çok güzel görünüyor inşallah adet olmazsın dedi bende bu ay hem umutluyum hemde çok heyecanlıyım ilk defa yumurta büyüdü ve çatladı inşallah güzel sonuçlar alırız
aaysecoo bursayildiz yaa genelde 1-2 denemede olur diyorlar ihtimal demek ki sadece. İnsan hem geriliyor hem heyecan yapiyor
Bsrazynp11 bursayildiz kuzum benimde bugun 14. Gunumdu test yaptım negatif cikti ama adette olmadım benmde bat 12 kasim sence ihtimal varmidir