ozlemkzl3 Kızlar Çin takvimine göre cinsiyet doğru çıkan varmı veya buna göre ilerledinizmi. Tabi allah bilir ama doğru çıkıyor diyolar. Bide ilişkiden sonra sağa yatınca erkek sola yatınca kızmı oluyor ?
SeyranKor ozlemkzl3 hamile olduğumu öğrendiğimde arkadaşım bakmıştı erkek dedi doğru çıktı. Şansa mı denk geldi artık bilmiyorum
Happy_001 ozlemkzl3 oyle sey olurmu ys canım okadar cok insan kız istiyor oglan istiyor oyle yapınca oluyorsa neden herkesın ısteıdgı olmuyor oyle seylere ınana mayın allah ne yazmıs sa anlıza o oluyor
alparslanannesii1661 ozlemkzl3 ilişkiden sonra saga yatinca erkek sola yatinca kiz mi öyle birsey yok tabiki boyle seylere inanmayin
ozlemkzl3 SeyranKor valla geriye dönük hesaplama yapanlarda hep doğru diyor . Bende ona göre ilerledim bakalım :))
ozlemkzl3 alparslanannesii1661 biryerde okumuştum baya böyle düşünenler var eskiden de yaşlı insanlar hep böyle dermiş
alparslanannesii1661 ozlemkzl3 eger oyle olsaydi ilişkiden sonra yarim saat sirt üstü uzanın denir bebek sahibi olmayi kolaylastirmak icin onlarin cinsiyeti ne oluyor birde boyle bi durum olsa kadinlarin 1 kiz 1 erkegi olur baska da cocuk yapmazlar
Eliifkc ozlemkzl3 çin takvimine göre kız çıktı ilişkiden sonra sürekli sol tarafıma yattım yarım saat bi hafta önce öğrendim kızım olucak🥰
ozlemkzl3 Eliifkc benimde Çin takvimine göre erkek ve hep sağa yattım insallah erkek olur hayırlısıyla sağlığıyla :))
blueberyy00 ozlemkzl3 ilişkiden sonra yatmadım hiç Hangi gün oldu bilmiyorum ama cin takvimibe göre kız çıkmıştı kızım oluyor