Heather Nurss34 arkadaşımın ilk gebrliği kötü sonuçlandı 5 yıl tedavi olmak zorunda kaldı sonrasında o arada kocasının sülalesinde kim varsa olmuyomu diye yediler kızı en son 3. Yılıydı bir aile toplantısında aaa siz bilmiyonuz mu ben kısırım olmuyo çocuğum dedi. Bir buz oldu ortalık en azından bir kesim salak salak sormayı bıraktı. Tabi kaynana falan devam ettide. Sonrasında 2 tane sağlıklı evladı oldu ama o arada bezdirdi bıktırdı herkes kadını. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin dilerim🤲
Pretty_mommy Nurss34 malesef bu çocuk işinde stres cok önemli bir faktör eger doktora gittiyseniz testleriniz de sıkıntısız çıktıysa zamanını bekleyin derim. Siz düşündükçe daha da zor oluyor inanin yasadigim için biliyorum, şimdi üzülüyorum tabi kendimi çok sıkmışım diye. Bir zamanı var demek ki onu beklemiş diyorum neden 1 ay sonra degil de 2 yıl sonra her sey Allah’ın takdiri bana göre. Siz yapmanız gerekeni yapın gerisini akışına bırakın en iyi tavsiyem bu olacaktır. Bir de 2 ay çok yeni henüz. Ben 6 ay kadar spontane hareket ettim. Sonrasında ovulasyon testlerini denedim kimisi öyle hamilr kalıyor. Bende işe yaramadı. Hiç ummadıgım bir anda oldu. Ben bunu strese bağlıyorum açıkçası.
Nurss34 Pretty_mommy ovulasyon testi ben de deniyorum . Stresle olmaz bence de . Stres başıma bile hemen ağrı yapıyorsa görmediğimiz nelere yapar tabi . Ama keyfime bakıcam şimdi biraz duygusal oldum bebek konusu bambaşkaymış
Ela532 Nurss34 ne yaparsan yap susmalar canım benim çok uzun süre bebeğim olmadı kayinvalidem bi çocuk yapmayı beceremedin diyordu ve daha neler neler… çok tedavi gördük ama hiçbirinde olmadı tamamen aklımdan çıkardım baktım olacağı yok kendimi saldım bi baktım hamileymişim ☺ Allah büyüktür herseyin bir zamanı var gerçekten Rabbım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hakeden isteyen her kadına ❤
Fatnur38 Herkesin farklı bir hikayesi var bende 14 aylık evliyim 14 aydır deniyorm 4.ayda kimyasal yasadım sonra seker hastalıgına yakalandım henüs bir gebelik olmadı kaynanam sürekli soruyor diyemem ama diğer herkes esimin arkadaslar dahil soryo lar artı eltim 7 senelik evli 2 cocugu var suan 3. Ye hamile ve bana nispet yapıyor senin olmuyor bak ben yapıyorm diye sadce sabrediyorum soruyorlar düşünmediğimi söylyorm haddini aşıp korunmadıgız halde mi olmuyor felan gibi söylemleri de oldu daha birsürü sey ama benm tek bildgim inandıgım rabbim yanımda bilyorm nasip edecek sadece zamanı var bugunüme şükürler olsun ama evlatla nispet olmaz işte bunu anlamıyor bazıları o soranlar kimsenin içini bilmeden sacma sapan soryo lar bebek yokmu bilmem ne yada ben hemen dogrdum diyenler ya dogurmak la mı anne olunuyor yada olunca soranlar mı bakacak ama bunlar susmucak biz sabırlı olcaz Allah yardımcımız olsn ama cok zor hiç susmadan 3 gün agladıgımı bilirim
1melisa Nurss34 nefret ediyorum bu çocuk konusundan bıkmış durumdayım yav sanane kardeşim agızlarının oayını vereceksin ben veriyorum sende ver bizim derdimiz kendilere düştü bıktım bu insanlardan hamile kalsan da bu sefer normal dogur dogursan 2 inci nezman zıkkımın dibi zaman valla agızlarının payını verin keserler çenelerini
Fatnur38 Nurss34 25 yasındayım canm ha1c yani 3 aylık sekerim suan iyi ögrrndgmde 16 idi yarı koma ile gttm sana tavsiyem bu hastalıgı engel olamazsın ama geciktirebilirisn canm kac kilosun bilmym ama kilolu olmakla da degil sadce yeme düzeniyle alakalı biraz cık protein agırlık lı beslenirsen 3 ay dikkat edersen düzelir canm dikkat et sadce karbon hidrattan braz uzak dur düzelir insallah
Bfduam giresun senin nasıl gidiyor canım? Çok uğraşmıştın, emek vermiştin, inanmıyordum hamile kalabileceğini, üzülüyordun, umudun yoktu bebek için, bitti inş o zor günler?
giresun Bfduam ewet çok şükür 6. Ayimiza girdik☺️tam 1 senenin sonunda hamile kaldım..tabi hamileligim çok zor geçiyor başıma gelmeyen kalmadı ama yavaş yavaş ilerliyoruz 🤲
Aylin2011 Nurss34 milletin ağzına bakarsak yandık ben hemen çocuk istiyordum dediler ne acelemiz var sonradan da 1,5 sene olmadı dediler hala bebek yok mu.1.Kızım doğdu ayy geç kalmışsınız 2yaşındayken 2.kızım doğdu başka düşünmüyor musun 1 tane daha yap erkek olsun sanki bizim elimizde üçüncüye 35+4haftalık ikiz erkeklerime hamileyim eeee yeter artık bağlat😂😂😂 anlayacağın hiç susmazlar
Aylin2011 Nurss34 😂😂😂 o yüzden millete bakarsan psikolojin altüst olur bana da nasıl bakıcan ayyy ne yapıcan 4 çocukla diyip moral bozmak isteyenler de oluyor kimseyi takmıyorum o ayrı bir konu😂😂
Aylin2011 Nurss34 😂😂😂 o yüzden millete bakarsan psikolojin altüst olur bana da nasıl bakıcan ayyy ne yapıcan 4 çocukla diyip moral bozmak isteyenler de oluyor kimseyi takmıyorum o ayrı bir konu😂😂
Piraye2021 Nurss34 hadlerini bildirin.. bu soruyu neye dayanarak soruyorsunuz, bebek isteyip istemediğimizi bilmeden hareket ettiğinize göre sorgulamaya cesaret ettiğiniz şey sex hayatımız mı? Vb sert üslupla bir kere karşılık verin bir daha soramasınlar…
Aylinnnnnnn Nurss34 valla benn yapıştırıyordum herkeese lafi sanane senmi bakcan diyodum esiimde iyi demissin diyordu 😂🤞
Ozlm007 Bu sorun hepimizin başında gerçekten de 2,5 yıllık evliyim 4,5 aylık hamileyim önceden iki kaybım var millet bunu bildiği halde köyde kaynanama senin gelin çoğalmadı mı diye soruyorlardı tavuk muyum ben çoğalacak dedim kaynanam öyle anlatıyordu bana da çocuk haberi bekliyor herkes diye insanlar ne yaşadığını bilmez anca sorarlar işte dedim kendi pısırıktır kaynanam başkasının lafıymış gibi benle konuşur bildiğimden bende ağzıma geldiği gibi konuşuyorum şimdi hamile kaldım kızım olacak kadının suratı düştü neden erkek değil diye çocuk olsada mutsuzlar olmasa da mutsuzlar anlıcan
Efnan Ozlm007 ay inanmıyorum ya oldu diye sevineceğine kız diye üzülüyor mu ? Böyle insanlar çocuk hasretini bilmiyorlar işte
Nurss34 Ozlm007 canım o pısıırık diyorsun ya benim kaynanam cin gibi ama kendi söylediğini başkasının lafı gibi bana da anlatıyor
Seross10 Nurss34 biraz geç gebe (3senemizde sadece) kalınca da tedaviyle mi normal mi oldu diye soran eş halası var bi de. Sanki tedaviyle de olsa normal de olsa Rabbim nasip etmeyince olmayacağını bilmiyor gibiler.. Ağzı olan konuşuyor
Efnan merhababebik aynen bende evliydim ilk zamanlarda sürekli sorarlardi korona var olmaz şimdi derdim milletin ağzı kapanirdi 😂