Nurss34 sadece 2 aydır deniyormuşsunuz bence hiç stres yapmayın daha çok erken bizim 2 yıla yakın sürdü ben de eşim de doktora gittik ikimizde de sıkıntı çıkmadı. Eşimin ailesi çok soran insanlar değildi merak etseler bile. Bir iki defa kayinvalidem yalnız kalınca sordu, ben de yaptıklarımı anlattım bu konuda biraz bilinçliyim üniversitede de cinsel sağlık dersi almıştım. Tabi kadın benim anlattıklarımdan bir şey anlamadı. Sen daha iyi bilirsin dedi konu kapandı. Çok da kurcalamayı seven birisi değil. Kim sorsa düşünmüyorum dedim. O sene kaynım evlendi, eltimin akrabalariyla bir araya geldiğimizde bu konu açıldı orda cahil insan nasıl olurmuş anladım gerçekten. Tanımadığı insanların hayatlarına burnunu sokan dengesiz çok. 8. Ayda doktora ürolojiye gittik eşim için sıkıntı çıkmadı adam dedi zaten çok acele ediyorsunuz stres olursunuz daha erken diye. 2 yıla yakın her ay ağladım neden olmuyor diye, hiçbir sıkıntım yok doktorlar bir sey bulamıyor. Biraz kilom da vardı, bu süreçte 17 kilo verdim. Ablamın nişanının olduğu ay hamile kaldım. Eşimden 10 gün ayrıydım bir de. Bence kafa başka şeylerle meşgul olunca bu konu çok düşünmeyince daha kolay oluyor.😊