misslaviniaa Gunaydin canlarim..Dun adet olmam gerekiyodu olmadim..Test yapiyorum negativ cikiyor.be bugun bi anda gogus agrim olmadi..Ben hep adet olduktan sonra gogus agrim hafifler..ama simdi neden boyle oldu anlamadim..boyle bisey yasayan olmusmu?
Pinarr35 misslaviniaa hamiellikte de gogus agrilari oluyor reggli de de bazen testte cikmayabiliriyor bence 2 3 gun daha gecikirseniz direk kan verin
Evheniserrr misslaviniaa bende de normal regl olduğum zamanlar göğüs ağrısı olur regl olunca hafiflerdi geçen ay göğüs ağrılarım var şişkinliği arttı kasık sancılarım arttı.. Test yaptım negatif çıktı kan verdim negatif çıktı ama onun üstünden 1 hafta geçince hamile olduğumu öğrendim.
Ozlem2904 misslaviniaa bence ya kan verin yada 2.b test yapin ben 1gun gecikmeyle test yaptim test bozuk cikti sonra gidip bidaha almistim o positif gosteriyodu
misslaviniaa Denizyildizii Sizde olmuyormu cogu kadinda adete yakin donemde ve ya hamile kalinca da gogus agrisi oluyor
misslaviniaa Ozlem2904 sagsalim kucagina al insAlllah ..bendede oyle olur umarim biktim negativ test sonucu gormekten..