rukenaslan Kızlar benim gibi kulak çınlaması yaşayan var mı resmen kulağımdan gelen ses beni uyutmuyor hamilelikle ilgili bir durum mu?
ikizleri_beklerken34 rukenaslan tansiyonunuzu ölçün yüksek tansiyon kulak çınlaması yapıyor . Umarım yoktur öyle bi durum ama aklınız da olsun
Bebikomm rukenaslan arada benim oluyor bu aralar çok salavat getiriyorum peygamber efendimiz anıyor derler geçiyor yada psikolojik bilmiyorum ama geçiyor yani
kubracyln rukenaslan kan basıncı artışına bağla kulak çınlamam var benimde yıllardır çekiyorum hamilelikte daha da arttı basınç arttığı için yorgun olunca daha da artıyor uyumak imkansızlaşıyor 😕
Nur3307 Benım hamılelıkte öncede vardı kullandığım ılaclar vardı hamile kalınca ilacları bırakmak zorunda kaldım geceleri bende uyuyamıyorum ayrıca zaman zaman kafamın ıcınde gürültü var cok can sıkıcı bir durum
rukenaslan Nur3307 Benim hamilelikte basladi sanirim ama bu iki gundur cok siddetli asla uyutmuyor 😢 insallah gecer sizinki de cok sinir bozucu
Nur3307 rukenaslan gecmıs olsun sizin daha yenı insallah gecer cunku gercekten cok kötü birsey yıllardır benım ne yasadıgımı kimse bilemez sırf buyuzden kimse yasasın istemem. Çünkü psikoloji diye birsey bırakmadı maalesef
rukenaslan Nur3307 evet sizi anlayabiliyorum Allah gercekten sabir versin insallah gecmistir sizinki 😢
iremylm_zk1 kubracyln Merhaba kan basıncından dolayı olduğu nasıl tespit edildi hangi doktora gittiniz acaba benimde 10 gündür kulak çınlamam var geçmiyor bugün kbb ye gittim fakat bir sorun olmadığını söylediler🤦🏻♀️