muhendis_annee Böyle bir şey olur mu mesela 35 e kadar çatlamadıysak daha daha çatlamayız gibi 😀 Yoksa son ana kadar büyüyor mu bu göbek ? Bir de doğurduktan sonra çatlayanlar niye çatlıyo?
MMmerve_ muhendis_annee benjm dogumdan sonra cıktı catlaklarım hıc yoktu doguma kadar ay sonra bı baktım aman Allahım🙈
DefneRana muhendis_annee doğuma üç gün kala gece bir baktım göbeğimin altında bikini bölgesinin hemen üzeri çatlamaya başlamıştı
_handenurrr muhendis_annee şimdi canım göbek geriliyor ya birden içi boşalınca çatlaklar belli oluyor yani çatlamadi diye sevinmeyin doğum dan sonra hayal kırıklığı olabilir 🙈
mcansu muhendis_annee Valla ben 36dan sonra çatladım çok değil ama göbek deliği etrafında oldu bakalım doğumdan sonra daha net belli olur. 😬
MMmerve_ muhendis_annee dogumdan spnra farkettım dogumdan pnce hıc yoktu karın bosalınca sanirim cıktı ortaya
DefneRana muhendis_annee şuan 37 +4 üm ama ilk hamileyim de öyle oldu 3 gün kala nişanım bile gelmişti ona rağmen çatladı az da olsa
Hilal-95 muhendis_annee 38 oldum suan karnım 2 3gündr hafif hafif morardı valla inşallah daha catlamam doğumdan snrada çatlıyor insan 🤷🏻♀️
ebruzb muhendis_annee 32+4 bugüne kadar hiç yoktu bugün karnımın alt kısımlarında hafiften belirmeye başlamış morluk gibi ayna karşısında baya bir afallayıp üzüldüm🥲 yani genetik bir durum her an çatlayabiliriz😂
Fatmanurvehashas muhendis_annee ben de 37 olmak uzereyim. Dun bi baktim karnimin alt kisimlarinda kirmizi catlaklar olusmus. Cok uzuldum. Size tavsiyem son zanlarda hic kuru birakmayin karninizi. Ben sadece yatmadan once suruyordum. Gobek deligi etrafi catlar diye oralara daha cok suruyordum ama alt kisimlar catlamis. Oralara daha yogunlasin derim
muhendis_annee Fatmanurvehashas Bende hep yatmadan sürüyorum . Göbek kalça ve göğüs bölgeme . Günde iki kez mi yapayım o zaman 😞
tlnnlt muhendis_annee bende 35 haftalık oldum hiç çatlamadım ama son hafta olur diyorlar beklemedeyim 😞
Selver07 Önleminizi alın doğumdan sonra bile çatlayan olmuş hatta hastaneden çıkınca bir sürü çatlağını farkettim diyen birisi vardı ☺️
iki_melek_annesi muhendis_annee Doğuma kadar çatlak yoktu doğumu yapınca aynanın karşısında görünce şok olmuştum ama herkesin vücut yapısı farklı
muhendis_annee iki_melek_annesi Demekki olabiliyor evet fark edilmiyor İnşallah öyle bir şeyle karşılaşmam 🤲🏻
Fatmanurvehashas muhendis_annee annende catlak varsa sende de olur diyorlar ama benim annem hemen catlamis ve cok fazla catlagi var. Beni bugune kadar idare etmisti surdugum krem. Bence hep nemli kalsaydi catlamayacakti da. Gunduz cok onemsememistim. Bundan sonra gunduz de surucem ki artmasin. Bi de benim karnim asiri derecede buyuk. Sonradan pişman olmaktansa elimizden geleni yapmak lazim