SekerAnne Hifaemine Meryem Ela güzel geliyor kulağa Ben de 21+6 oldum. Kızımız olacak inş Oğlum var adı Ali Kaan kızımıza da Ayşe Sare ismini düşünüyoruz
LadyAnne Hifaemine Benimde esim nehir yada ayla nida isyiyor aylin nida var onuda ben istiyorum ama cok kararsiziz ve cinsiyetimizi ogrenemedik bir türlü erkek ismi kolay bulunuyor kiz ismi cok yoruyor
Ozlmoztrk Hifaemine benim de kızım olacak 17+6 dayız İpek düşünüyorum ama yanına bi isim bulamadım ☺️Bana kalsa tek isim eşim iki isim istiyor bakalım önerilerinize açığım 🌸🌸
Merve_alp12 Ozlmoztrk İpek sare İpek nil İpek ada Beren ipek Bizde düşündük bu isimleri hepsi de cok güzeller 😻
Prens1prenses2 Hifaemine iki kızım var biri Esila diğeri ise Meryem bence Meryem tek koyun çok güzel bi isim
bussraozturk honeysmom çok güzel bizim cinsiyet daha belli değil ama bende kız olursa Zeynep liya düşünüyorum 🥰
Aysera Ilk gebeligim kızım olucak inşallah ben okyanus istedim ama eşimle kumsala karar verdik kumsal olucak ❤❤❤
Zaferesra0204 Hifaemine 2.kizim ilk kizimin adi defne beliz doğacak olanada alina koymayi dusunuyoruz eşim derin diyor kararsiziz sizce hangisi 🥰