gamzosgamzos Hifaemine 22 aylık prensesim var ismi Ecrin Dua 17+0 hamileyim bir prensesim daha olacak Mihra Simay koyacağız inşaAllah 😊
Hifaemine Elfvli yaa çok güzel uymuş bnde böyle bişe yapmak istiyorum aslında ama Meryem kaynanamın adı onun yanına güzel kız ve elit bir isim 😂😂😂
Deletedmom16362 Elfvli 2.kizima hamileyim ben de. Buyuk Deniz küçük Deren olacak :) Derin mi Deren mi derken Deren’e karar verdik😊
Gunesbestee Cinsiyetimiz hala netleşmedi. Allahım hangi cinsiyeti verirse versin öncelikle evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ama kızım olursa hep Nare ya da Bade koymak isterim. Kendi adım Güneş olmasaydı. Güneş de koyabilirsin. 🙂
Hifaemine Gunesbestee kaçıncı haftadasın tatlım bizimki de göstermedi ama kız dedi doktor 3 tane ayrı ayrı doktora gittim hepsi aynı kız dedi büyük ihtimal kız 😂
bussraozturk honeysmom çok güzel bizim cinsiyet daha belli değil ama bende kız olursa Zeynep liya düşünüyorum 🥰
Efsabozdag Hifaemine bende masal koyacağım ve tek isim taraftarıyım ❤🥰 ama bi arkadasında dediği gibi aksa ismi meryeme cok uyuyor 😇😇
Elsu26 Hifaemine benim oğluşum olacak 💙 ama kızım olsaydı ya da ileri de kızım olursa Leyla Sare koymak istiyorum ♥️
annembabam Hifaemine kızce deyince geldim bir Trakyalı olarak 😊🌹 nasipse Lavin Eylül olacak adımız ☘️🌸çiçeğim benim, tatlı kızım 27 küsuruz.