Buseilgin Bir türlü hastanelerden net bilgi alamıyoruz İzmir’de özel hastanede doğum yapacak annelerimiz doğum paketleriniz normal ya da sezeryan ne diyorlar
Aminella Buseilgin egepol 175 muayene 4900 doğum benim sezeryan olduğu için öyle normal doğumu bilmiyorum
Cotanakk Buseilgin medicana 8500 sezaryen normal aynı fiyat. Bu 2021 fiyatı yılbaşından sonra zam gelecekmiş
efsaneeozgee en ucuz olan bildigim kadarıyla izmir hayat hastanesi konak dogum hastanesinin yanında 2500-3000 gbi bi tutardi ama ustune zam gelmis olabilir karataş ta 4500-5000 civariydi ama zam geldi can hastanesi 7000 civari medicalpark 10000+
Buseilgin Hayat hastanesi karataşla birleşti diye biliyorum canım artık onların fiyatları da karataşla aynı olcakmış
efsaneeozgee Buseilgin aaa oyle mi hic duymadim hamilelige izmirde baslayip mersinde devam edince kacirmisim onu
Denizvegokyuzu Buseilgin Evet şuan karataşta 4800-5000 lira civarı ama yılbaşından sonra fiyat düzenlemesi yapılacak dendi net bilgi vermediler Malesef 🤦🏻♀️
SEmerry Aminella Canım benimde SeZeryan ama normal doğum için de fiyat aynı demişti bana da sorduğumda