zeynnn5441 Merhaba 1 saat sonra doktora gidicem çok heyecanlıyım sizce 13+3 de öğrenebilir miyiz ki cinsiyeti🙈
B-Y94 zeynnn5441 evet öğrenebilirsn 😊 eğer erkekse gösterir ben 13 +2 ile söylediler kuzum 😊 oğlum oluvak inşallah 💙👼🏻🤰🏼
Ftmglpnr zeynnn5441 öğrenirsin ama değişebilir yani yanılma payı olabiliyor ben 12de gitmştim o zman kıza benziyor galiba kız dedi 14de gittim erkek olduğunu öğrendim
omerim32 zeynnn5441 ben kare cıkolatalar oluyor ya ondan yemıstım doktora gorunmeden on dakıka once baya bıtırdım onu. Onlardan ye kı hareketlı olsun. Eger erkek derse sonradan degısmıyor cınsıyetı
Dododo zeynnn5441 ben 13+4 de gitmistim ama erken dedi tahmin yapti sadece erkege benziyor dedi suan 16 yım yarin gidicem bende
Iknr-mls zeynnn5441 evet öğrenirsin 12 + 4 te öğrendim ve doktorum ne söylerse doğru çıkıyor diger kızımdan biliyorum 😉
ayshe54 zeynnn5441 Ya inanır mısınız bende 13+3 üm ve benim de saat 4 te randevum var inşaAllah gösterirler Ya 🥰
Ozlem_2258 Benim doktorum 12 . Haftamızda direk kız olarak söyledi , 15. Hafta da tekrar gittim doğruladı . Yani söyleyebiliyorlar
Elifinannesi27 zeynnn5441 Bence doktorun isteğine kalmış benim devlet Hastanesi’nde 13 haftada tahmin yaptı ve doğruydu erkeğe benziyor dedi ve bir oğlum olacak ama kızımda 16 da öğrendim