Buse_ Herkese merhaba Antalya’ya yakın bir ilçede oturuyorum detaylı ultrason için gelicem ama hastane bilgim yok malesef, tecrübesi olanlar fiyatlarını ve hangi hastaneye gittiklerini yazabilir mi acaba ☺️
Secil0 Buse_ merhaba ben haftaya gireceğim. Medstar topcularda. Alanında uzman bir radyolog. Fiyatida 150-170 TL arası hastaneden bilgi alabilirsiniz
Dilekahinzen Buse_ biz prof dr mehmet şimşek e gittk detaylı ultrasonda. Perinatolog kendisi. Radyoloji de yapıyo detaylıyı ama perinatoloğu daha çok öneriyolar. Ücret 300 tl olması lazım
KezibanUan Buse_ canım ben medstar topculara gidiyorum fiyat 120 tl bence her hastaneden uygun fiyatı duyunca şaşırmıştım çok ilgili dalında uzman biri bakıyo. Şiddetle tavsiye ediyorum
Meneksechd Ben normalde vitale has. gidiyorum ama ayrıntılıyı eğitim araştırma da yaptırdım. Cemil beye
Secil0 Buse_ hastanenin numarasını internetten alıp arayabilirsiniz. Detaylı ultrason cektiricem deyince sizi yönlendiriyorlar.
Buse_ Secil0 aradım ama rutin devlet hastanesi 1 aydan önce sıra gelmez vs dediler onun için sormuştum 🙂
ElifGK Ben 2 ay once yaptirdim Ataturk dev hast sabahtan kadin dogumdan ceyda hanimi tavsiye ederim O seni ulturasona yonlendiriyo ordanda tekrar tandevu aldim öğleden sonra ya saat veedilee o gun icinde hepsini halletim boşuna para verme o paraya cocuguna baska bisey alirsin😌