Aybam Arkadaşlar doğum iÇin hastane de giymek için ne alınmalı 2 tane pijama takımı aldım ama elbiseli pijama takımı gerekliymiş onun olması şart mı
Aysebln Aybam pansuman yapılması kanama kontrolü yapılması daha kolay olduğu için genelde doğumhaneden çıkarken ilk etapta gecelik tercih ediyorlar canım ben bir takım gecelik bir takım pijama koydum çantaya
Ozlem2904 Aybam ben dogumdan sonra gymek icin 2 pj takimi aldim sonra hastane hemsiresini aradim ne lazim diye alti acik gecelik istediler kanama kontrolu yaparken daha kolay oluyomus. Dogum sirasinda ise önluk gydirceklermis
Eslemkusun_annesi Aybam 2 tane alt üst takım alidm 1 tane gecelik olarak aldım yine uzun kollu bende tesettürluyum çünkü pijama takımlarından birini kısa kollu aldım serum falan geçirirken sorun yasamayalım diye
Selcann Aybam gecelik elbise tarzı daha rahat oluyor doğumdan çıktıktan sonra ilk onu giymesi hem kolay birde hastaneden çıkana kadar kontrol ediliyor dikişler vs o açıdan kolay oluyor diğeriyle her seferinde kalkıp indir cikar geri giy zorluyor. Hemşireler vs da onun için elbise tarzı giyilmesini istiyorlar . Hem size hem onlara kolaylık.
Mermaiddd Elbiseli derken gecelikli demek istedin galiba.bazi hastaner gecelik istiyor özellikle,ben hem pijama hem gecelik takımı goturucem.bi uzun geçim götür önlem olarak.daha olmadı hastanenin doğum bölümüyle görüş sor lazım olurmu diye.
Meryyyd Tesettürüyüm ilk doğumum da 2 takım emzirme detaylı pijama takımı koydum. Normal doğum için önlük giydirmişlerdi doğumhaneden acil ameliyathane alındım orada. Sonrasında pijamaları giydim sorun olmadı en rahatı fikrimce bir de soğuklar geldi malum 😀
Helpmee Meryyyd bende gecelik giymek istiyorum ama hem tesettürlüyüm birde doğum ocakta soğukta hiç giyemem heralde diye düşünüyorum