Anne8484 Grip olmuşum ve sinusler tıkanmış, başımı kaldıramıyorum,başımı çok agriyor …Ne yapsam geçer..baş ağrısı çok kötü..tuzlu su çekip burnumu boşalttım, boğazıma gargara yaptim tuzlu su ile ve başımı sardim agri kesici içip..nane limon içilebilir mi?
Ozlem2904 Anne8484 ben nane yaginda buldum cozumu, nane yagini kaynatilmis suya damlattim 8 10damla onu icime cektim sinuslerimi acti, ayriyeten nane yagi tuz karbonatli burun spreyi yaptim oda burun deliklerimi iyice bosaltti. Bu arada nane limon icebilirsiniz ben birde sabah aksam parol ictim gunde 2 kez baş agrisi dayanilmaz
Misa34 Anne8484 burnunuza viks surun basinizin ustunede soguk patates koyup uyuyun .sunizite benim tek carem
gbyalcin Anne8484 sinüzit bende de var çok kötü onun ağrısı, geçmiş olsun 🤲🏻 ben sinüslerimi açmak için hep su kaynatırım. Üniversitede bi arkadaşımdan öğrenmiştim ne var ne yoksa açıyo mis gibi. Suyu kaynatıp bi kaba boşaltın, üzerine eğilin. Mümkünse kafanıza da tülbent, havlu gibi bişey örtün daha etkili. Suyun buharıyla her şey sökülüp gidiyo. Ben hep beş ltlik su bidonunun tepesini keser öyle yaparım
Mermaiddd Su kaynat bir kapta kafana tülbent yada örtü ört su dolu kapta senle beraber örtünün altında kalsın buharı burnuna çek varsa mentollü bişey azıcık suya atabilirsin.geçmis olsun
Mermaiddd Anne8484 papatya çayı hakkında bilgim yok ama saf suyun bile buharı faydali olur inşallah bana iyi geliyor yaptığım zaman.
irem Anne8484 Ada çayını kaynatıyorum, bir bardakta karbonatlı karıştırıp şırıngaya alıyorum burnuma veriyorum ve temizliyorum. Sinüsleri temizliyor baş ağrısı da hafifliyor bu sayede etkili bir yöntem