Esra-57 asil58 ilk bebeğim 4 kg doğdu ona rağmen canım 0 ve 0 3 aylık kıyafetleri uzun bı zaman giydi telaş yapmana gerek yok ama çokta yenidoğan alma derim inan çok çabuk büyüyorlar insan acıyor sonra fazla giydiremeyince ☺️
Beybisininannesi asil58 benimde büyük aldıklarım gözüme devasa geldi🤣 içinde yüzecek evladım diye minnakta aldım
Esra-57 asil58 bundan sonra öyle yap derim çünkü yenidoğanla 3 6 ayın arasında bile pek bı fark yok en azından aldığınız şeyi de uzun bı zaman giyer ☺️
Melek3 asil58 evet bence o şekilde çıkışlar çok daha küçük bilmiyorm neden yoksa diğer şeyler neden ona göre büyük hepsi yenidoğan 😂var hile kumaştan kâr etmişler eğer onun içine sigarsa banaa yazıklar olsn 😂40 hafta tasida 3 cm şeye sigsn
Lulikli asil58 ben hamileyim arkadaşım yeni doğum yaptı. Ona bi şeyler alınca anam çok küçük bu kadar insan mı olur falan diyip gülüşüyoduk şimdi içini yeni yeni doldurmaya başladı 25 günlük 😅
Mehmetmetehanveannesi asil58 son haftalarında söylüyor kadın doğum doktoru mesela ben 37+3 3kilo 200 bebeğim (maşallah) yani bezi baby turco 3-6 arası aldım bir de göbek oyuntuluydu