Dilara0606 Kizlar saat kac oldu hayla uyuyacam bi turlu uyuyamiyom uykuk gelmiyo benim gibi olan anneler varmi uyumayanlarrr
Halime0638 Dilara0606 vaaarrrr uyuyamıyorum istiyorum ama olmuyoooo ve 25 hafta oldum bu gece itibari ile erken başlamışsın uyku sorununa diyorlar malesef
-_LiyuzaMomm Dilara0606 bende uyuyamıyorum şuan çünkü bacak ağrısı başladı bi kaç gündür 😞 Nasıl çözüm bulucam bilmiyorum. İnternetten baktım huzursuz bacak sendromuymuş sanırım 😞😞
Deletedmom27272 Dilara0606 bende hala uyuyamadım 34+6 yım kalktım duş aldım belki rahatlar uyurum diye 😵
Halime0638 Dilekkuru o tuvalet lanet olmayasica bitmiyor ki hic gece gidiyorum yatıyorum geri gidiyorum saate bakıyorum daha yarim saat gecmis sadece
Halime0638 -_LiyuzaMomm bacağının tam neyi var bilemem ama benim bi ara diz kapagimin oralar çok agridi yürüyemez olmuştum zeytinyağı ile masaj yapip streç filmle sarip yatmistim gecirmisti
selma89 Bende uyuyamıyorum hadi yaz ayında sıcak diye uyuyamıyordum şimdide yan yatmaktan yanlarim ağrıyor diye sanırım 29+4haftalik olduk