Fadimetalha NurenMahmutakrlkknt normalde de mide de yara var şuan da da yanma ve fenalık geçireceğim nerdeyse
Fadimetalha Dyg34 süt içemiyorum ben ya bebeğim için denedim ama yok geri çıkıyor soda iyi gelir mi gerçekten bide sade alıp içine limon mu sıkacağım
Dyg34 Fadimetalha bende süt içemiyordum tiksiniyordum soda içiyorum günde 1 tane ama sade Yada suya limon sıkıyorum oda iyi geliyor
momtobe8 Ben çok dayanamadığımda gaviscon içiyordum. Doktorum içebilirsin demişti. Ama sut de iyi geliyor. İçemiyorsan ayrı da. Soda beni daha fena yapıyordu😞
BetlYldrmErdem Fadimetalha bende 12+4 haftaligimm bendede ayni sikayet vardi yesil elma mide yanmami giderdi ve bir surup var mide yanmasi icin doktoruna sor o yazarsa ancak kullanabiliyorsun
4283eslem Fadimetalha rennie şurup ıç canım bnde alkalen reflu gastrit var onda bile çok faydasını gördüm
Fadimetalha 4283eslem 14 ünde kontrol var o zamana kadar doğal yollarla çözmem gerek dr o zaman görüşebilirim ancak sormadan da birşey kullanmak istemiyorum biraz sıkıntılı yım ilaç konusunda