Hayem 147258 epidural baş ağrısı ve gaz sıkışması beni mahvetti üstüne göğüslerim de çatlak olmaya başladı. Ömrümden ömür gidiyor sanki.
147258 Hayem gazi için bol bol yürü hastanedeydin ozaman daha çıkmadın benim hala göğüslerim çatlak agriyo sütun varsa uçlarına sütünü sür bebek nasıl emiyomu
Hayem 147258 size yazmıştım ama.gondermemisim. bebek iyi çok şükür emiyor. Ama bendeki Baş ağrısı inanılmaz derecede kötü. Kafamı kaldırdığim gibi enseden giriyor. Sizde de oldu mu. Bol kahve ve su önerdiler ama fayda ettiği çok az..
147258 Hayem çok şükür bende hiç bişey olmadı sadece bir gün belim ağrıdı oda geçti hastaneden ciktinizmi
Hayem 147258 çok şükür diyelim… Uzun zor bir yıldı ama sonunda alabildik kucağımiza bu herdeye bedel 🥰 kız .. Bilge Mihra. Sizin erkekti galiba
Hayem 147258 40 mi ☺️☺️☺️ o kadar oldu mu yaaa☺️☺️☺️ bizim de 12. günümüz. Bebişimle daha iyiyiz çok şükür. Bir sarılık başlangıcini atlattık. Benim de baş ağrılarım geçti Çınar Ali beyimiz nasıllar ☺️
147258 Hayem valla bizim kinin 40 çıktı şimdi hiç durmuyo annemlerdeyim hala eşim eve gel diyo artık napicam bilmiyorum☺️
Hayem 147258 ☺️☺️☺️ Allah yardımcımiz olsun inşallah. Bizde de durum tam tersi. annemle ablam ve çocuklari bizde.. eşim de diyor ki acaba annenlere mi gecseniz biraz 😄
147258 Hayem ooo ne güzel keşke annemde bize gelse ama evde 3 tane ise giden olunca bırakıp bize gelmek istemiyo😭