cennetkokulum_ Başlıkta görüldüğü üzere bu çay tarifi paylaşılmıştı bi türlü bulamıyorum eğer bilginiz var ise beni oraya etiketleme şansınız var mı??
Dygrd cennetkokulum_ okadar çok yenileme yapiyorlarki kaydettim kaybolmuş hepsi kuru dut kaynatilyordu galiba 🙏
Busragonullu32 cennetkokulum_ Ekran resmi almiştim insallah istediginiz tarif budur😊 https://imgyukle.com/i/kg0hJn
Mehruyanxx cennetkokulum_ Merhaba canım her sabah bir su bardağı suya 2 tatlı kaşığı organik elma sirkesi inanılmaz etkili oldu deneyebilirsin
cennetkokulum_ Merhaba10 rezeneli falan bi çay tarifiydi takibe almıştım kaybolmasın diye ama şimdi bulamıyorum keşke ekran alsaydım
cennetkokulum_ Dygrd evet malesef çok aradım bulamamıştım ama sağ olsun yorumlardan bir arkadaş benim akıl edemediğimi akıl edip temkinli davranmış 🥰
cennetkokulum_ Mellc rezeneyi gaz yapmasın diye koyulduğu için o tarifi istiyorum kuzum aslında bi de resim atmışsın göremiyorum malesef 😇
cennetkokulum_ Busragonullu32 ay canım yaa çok teşekkür ederim evet buydu çok sağol vallahi nasıl sevindim şu an anlatamam 😅❤🥰
cennetkokulum_ Mehruyanxx genelde sağlıklı beslenirim diyetten kalma alışkanlık doğumdan sonra da aynı şekilde devam inşallah 🤭