Fkryesrdr elfa adetim düzensizken tanı konulmuştu. Evlendikten sonra adetim düzenlendi ama hala vardı
Nihanus elfa evet benimde düzenliydi yani şu şekilde ilk ergenliğe girdiğimde düzensizdi o zaman öğrendim ancak ilk 4 yıl düzensizlik vücutta normalmiş zaten. Sonra kendi düzeldi ama 2. Ye gebeyim hala aynı polikistik duruyor herkeste farklı tepki yapıyor
Pcoslubiranne elfa pcos tamamen geçen bir şey degiL zaten.Sadece etkisi azalıp artar.Ben kilo verince adetlerim düzene giriyor yine pcosluyum ama gitmiyor kistler.Kilo alinca duzenim bozuluyor. Yani evet adetlerin duzenini bozuyor ama baska belirtileri de cok.
Esrakavak elfa canım bana doktorum ultrasonda pcos goruntusü olması seni pcos hastası yapmaz dedi. Amh istedı yumurta rezervıni ölçen bi test sonucuna gore pcos olmadıgımı soyledı. Belli bı aralıgı var eger o aralıkta cıkarsan ve ultrason goruntundede varsa pcos oluyormussun…
Mehtapca06 Benim adetim düzenlidir şaşmaz pkonun hiç bir belirtisi yokken kanda hormonlarda guzelken ultrasondan tanısı konuldu hatta Multikisktik overmisim ☺️
elfa Banada bu zamana kadar ilk bir doktor söyledi ya enteresan geldi çünkü pkos olan cok duydum ve cevremde var adet geç oluyorlar hapla oluyorlar vs. Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bilmiyorum sanırım benimde multikistik çünkü küçük küçük var dedi 🤔🤦♀️
Esrakavak elfa canım fsh falan benım daha once bakılmıstı ama normal degerdeydi . Amh testi istedi doktorum sonuca gore bana pcos degılsın sen dedi. Ama dıger doktorum sadece ultrasona bakarak pcos demisti. Ultrason pcos tanısı için yeterli olmuyormus.
elfa Esrakavak AMH:6,48 FSH:9,80 LH:10,75 ESTRADIOL:24,54 TOTAL TESTOSTERON:0,49 benden bunu istedi doktorun biri normal pkos yok dedi birisi var dedi anlayamadım ama adetimin düzeni iyi gününde gelir bazen ya bir gün erken ya birgün gec gelir.
Esrakavak elfa pcos var canım sende yanı yanlıs yönlendırmeyeyim yinede ama AMH:5 ve üstü pcos demıstı doktorum
elfa Esrakavak doktor aşılama yapalım dedi benim 4 düşüğüm var bide kan pıhtılaşma sorunum var hayırlısı olsun hakkımızda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın