cekik_anne Arkadaşlar 10 . Haftaya girdim ve kasın ve bel agrımlarım çok faxla günden güne artıyor sanki ne yapsam bilemiyorum sebebide ne tam net bilmiyorum internetten bakmakda istemedim açıkcası yardımcı olabilirmisiniz bilgili tecrübeli anneler 🙏🏼
Esis cekik_anne hemen söylüyorum canım vücudun kendi hazırlıyor çok normal her ağrıyı kötü bir şey sanma ilerleme haftalar da idrar yolu enfeksiyonu olacaksın her hamile oluyor ve sancin çok atıyor doktoruna bunu söyle kesin idrarda yanma olursa ilaç veriyor daha sonra vajinanda kaşınma olur bu da mantar sebebi dır ben geç farkettim gitmedim doktora sonra ilaç yerine fitil ve krem verdi 3 güne iyileştim daha çok şeyler yasicaksin ben hala yaşıyorum 2 ay kalmasına rağmen Sırt ağrıların bel ağrın olucak daha
Mom3834 Esis ay dediğiniz hiç bir şeyi o haftalarda yaşamadım ben gebe değil miyim 😁 öyle şey mi olur ya cekik_anne her bünye her gebelik farklı. Bebekten dolayı agrınız oluyor olabilir.. enfeksiyon olabilir gerçekten ama illa olcaksınız kaşıncaksınız diye bir şey de yok :D o haftalarda ağrı normal rahim büyümeye baslıyor.. kontrolde söylerseniz enfeksiyon mu diye bakar yoksa normaldir endiselenmeyinn:)
NeseA Gebeliğim benimde bel ağrılarım çok olur 7 haftalik gebeyim rahmim büyüyor normaldir artık kendimi tanıyorum canım sende dinlen geçmiyorsa doktoruna danış 😘