Oglusununannesii65 Kızlar bana önerebileceğiniz ovulasyon testi varmı markası hangisi olmalı acaba ben bugün miratech marka yaptım bozuk çıktı içinde 5 adet vardı bugün ilkini yaptım bozuktu açıkçası diğerleri de öyle midir bilmiyorum moralim düştü resmen belki de günlerim geçiyor bilmiyorum 😔 lütfen bilgisi olan yazıp beni mutlu edebilir mi 🌸🌸
Merveii Oglusununannesii65 kesinlikle innovita. Arkadasimda bundan kullandı 3 ay içinde yumurtlamasinı gördü. Yumurtlama sıkıntısı vardı onda. Bende bundan kullandım ilk ay yumurtlama gördüm çok şükür.
Dilekleklek Oglusununannesii65 instagramda birgebeningunlugu sayfasi Ebru hanim sadece satmiyor kullanimi ile ilgili her an yaninizda
Fatossst Bende innovita kullandım instagramdan minnak kurabiyeler sayfasından aldım çokta yardımcı oluyorlar sürekli her soruya cevap veriyorlar bende yumurtlama takibi yapıp hamile kaldım tavsiye ederim 🌺
Aysemnur Ben instagramdan birgebeningünlüğü sayfasından aldım hem takibini de yapıyor sorularını da yanıtlıyor canım ve bir kaç arkadaşım da kullandı , onların önerisi ile aldım bence fiyatı da gayet uygun bi göz at istersen
Oglusununannesii65 Aysemnur evet canım takip ediyorum o sayfayı 30 tanesi 90 TL imiş alabilirim oradan bende oraya baktım uzun süredir de takibimde🥰