Deletedmom0067 Haftaya sezaryan olacaktim bu sabah sumuksu bir akintim oldu fszlasiyla peceteye aldigimda hafif pembemsiydi dogum baslamis olabilir mi bekleyeyimmi yeniden gelmesini yoksa direk hastabeyemi gidim
Esma5825 Deletedmom0067 canım benim pek bilgim yok gönderin yukarıda kalsın diye yazıyorum panik yapma ama bi doktoruna danış istersen
AselNida Deletedmom0067 doktora git sen bekleme benim de sezeryandı ama erken doğum oldu bazen bebişler zamanını beklemiyor hayırlı doğumlar inşallah
Deletedmom0067 Asdfgh acile direk gitsem bakarlarmiki kadn dogum suan cok kalabaliktir asra sira bulamam
Asdfgh Dikkat et ayakta durma cok ve ıkı ma hissi gelirse hastaneye gtmeden ıkınma sakın yolda dogum baslar yoksa
Deletedmom0067 Asdfgh 1 yil once sezaryan dogum yaptim bu 2. Olacak normal yapammki insallah gelmez bebek
Nickimyokkibenim Canım ben nişanın ne olduğunu hiç bilmiyorum ilk doğumumda da sezeryan oldu öncesinde de hiç gelmedi ama sen bir hastaneye git ne olur ne olmaz çünkü bebek kanala belli bir sınırda girerse sezeryan yapamazlar önlemini al kaçıncı haftandasın
ArifeAhmet Deletedmom0067 acile git canım doğumun başlamış olabilir direk acilden giriş yap sancım var de nstye bağlarlar seni kac haftalıktın
ftmaygmur Nişan gelince hemen doğum mu başlıyor ben bir kaç gün içinde diye biliyorum yanlış mı. Nişandan sonra ben sancı düzenine göre gitmeyi düşünüyorum hastaneye