MMmerve_ Lilaaa canım gebyfol kullan folık asıt olarak ıkı gebelıgımden oncede kullandım Alahın ıznıyle ınsallah kalırsın 1ay surmeden kaldım 90tablet oluyo
Lilaaa MMmerve_ bi bakıym ona canm doktor bana pholicaps verdi folik asit yerine araştdm pcolular kullanıyormuş genelde bende merak ettim inositol var içeriğinde acaba kullanp gebe kalan varmı diye
Lilaaa Tugcevemercimek sağol canm bana pco falan var sende demedi doktor ama yumurtla geliştirici diye verdi kullansam sıkıntı olmaz dimi pco olmasada
Lilaaa lunam sen eczaneden mi almıştn peki fiyatı eczanede 250 tl trendyolda daha uygun suplementer diye ütetici firma orjinal midir acaba
Lilaaa lunam kutusu duruyormu canım seninde üretici firma suplementer mi yazıyor üstünde canım anti natural suplementer diye logo var üstünde benim aldıgımın. Kararsz kaldm iade edicem orjinal değildir diye korktm
lunam Lilaaa İyi yapmışsın hayırlı olsun şifa olsun inşallah. Ben eczaneden kendi sitelerinde fiyata almıştım. Senin gittiğin eczane üstüne eklemiş ondan pahalıdır orda.