Aleyna_Muzaffer İstanbul Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi’ne MHRS’den Randevu Bulamıyorum Nasıl Randevu Yakalayabilirim Bilgisi Olan Var Mı ? Varsa Yardımcı Olabilir Mi ? 🥰🌼
Busragonullu32 Aleyna_Muzaffer Randevu talebi olusturmanizi öneririm Randevu açildiği zaman Mesaj yöntemiyle bilgilendiriliyorsunuz Neredeyse bütün randevularimi bu sekilde aldim
Krizantem10 Aleyna_Muzaffer devlet hastahaneleri ve şehir hastahanelerininde yeni randevular hergün 16:00 da açılıyor. Saat tam 16:00 da MHRS girip yada 182 arayıp alabilirsiniz. Aynı sorunu Balıkesir şehir Hastahanesi için bende yaşamıştım o şekilde aldım.
Aleyna_Muzaffer Busragonullu32 … Hepsini Denedim Talep Ediyorum Gece Uyurken Mesaj Geliyor 5 Dakika Veriyor Yetişemiyorum
Masalveannesii Bildirimi acın mhrsnin 7 24 yapın o size mesaj atıyor bos randevu olunca ve 182yi saat 4den sonra arayın
Busragonullu32 Aleyna_Muzaffer Süreyle olmasi biraz zorluyor ama şimdi baktim telefonuma 00:23 te mesaj gelmiş 00:38 e kadar alabilirsiniz demiş 15 dk vermiş hep bana Öglen 4 de aramayi deneyin Bir de gece 12 de Randevular bu saatlerde açiliyor İnşallah bulabilirsin🤗
Masalveannesii Mhrse ole yapyo yetişmek zor oluyor bende çoğunlukla 182yi arayıp ole alıyorum o saatlerde deneyin birde insallah bulursunuz
Sevcancan1 mhrs nin uygulamasindan 4 5 de tam saat başı bakmayı deneyin randevu açılınca 5 6 dakikada doluyor neredeyse ama 182 den almaya çalışırsanız zaten bekleme sürenizde randevular doluyor
S_y_e_94 Aleyna_Muzaffer bende talep istiyorum 7/24 olana tıklıyorum arada mesaj geliyo ama ben genede ona güvenemiyorum bazen mesaj gelmiyo gelsede bazen gebe olan değil jinekoloji bölümünden geliyo :) hatta geçen gün sabah 7 gibi baktım randevular acılmıstı aldım talep etmeme rağmen mesaj gelmedi. O yizden sen talep et genede ama sürekli bak yeri geldi 15 dakikada bir sürekli baktım durdum bulursun inşallah