GizemBoran Şuan 33 haftalığız ama bebeğim seslere tepki vermiyor yani YouTube’da birçok anne müzik açtığında bebeğinin tekme attığını hareketlendiğini söylemiş ama bende böyle bir durum yok sizce normal mi böyle olan annelerimiz var mı endişelenmeli miyim ?
Busra_Yildiz GizemBoran müziklere değil de genelde bizim konuşmalarımıza tepki veriyor 😊 tanıyor artık annesinin babasının sesini biz konuştukça oda içeride tepiniyor. Bence endişeleneceğin bir şey yok her bebek kendine özeldir belki bunun için biraz daha zamanı var 🤷🏻♀️
sunashn50 GizemBoran 33+3 benim oğluşum tam tersi müziği açınca harekrti kesiyor 😂 ne benim ne başkasının sesine tepki veriyor keyfi nasıl ne zaman isterse o youtube deki müziklerin çoğunu denedim hareketliyken iyice hareketlensin diye aksine hareketi kesti her defasında😂😂
Dilekleklek GizemBoran bence endiselenecek bir durum olmaz Benim minigim nerden nasil duydu nasil alisti bilmiyorum ankara havalari acinca tepinmeye başlıyor. Hir de benim sesimi hic bilmez ama eşim eve geldiginde sesini duydugu anda kipirdanir esim kendisini sevmeye başlayınca yerinden cikacak gibi olur. Ama her bebekte ayni seyler olacak illa tepki verecek diye bise yok bence