Astral Merhaba hanımlar, renkli ultrasona gireceğim 2 hafta sonra fiyatını merak ediyorum bilen var mı bu hastanede ne kadara yapılıyor?
Astral Ozlemmozgur evet saygıda çektirdim 450 tl radyolog bakıyor memnun kaldım ya iyiydi yüzünü göstermediği için baya zaman harcadılar geçiştirmediler yürüyüş yap bişelera atıştır gel bidaha bakalım dediler
Ozlemmozgur Astral ay cevabınız için teşekkür ederim peki renkli veriyorlar demi yüzünün ultrason görüntüsünü
emelsena Astral hamileliğimin başından beri saygıya gidiyorum. Selda hanıma. Orda renkli ultrason çekilmediğini söylemişti. 🥺 şaka mı bu yani. Neden diğer bölümde çekildiğini söylemedi bana.
Astral Ozlemmozgur rica ederim 🤗 evet veriyolar normalde dediğim gibi benimki yüzümü göstermediği için renkli foto vermediler sadece yukardan pek belli olmayan bi açıyla görüntü aldı onuda videoya cekmişti cd olarak verdi bütün ultrason görüntülerini
Ozlemmozgur Astral anladım canım bende 20. Haftadayım haftaya çektircem nasip olursa saygıda hangi doktora gidiyorsunuz peki doğumuda burdamı düşünüyorsunuz