DefneRana Gizem_cetinbas hayrlı olsun ilk kızımı Mustafa Ayhan hocada doğurdm çok memnun kalmıştım şimdi yine onda doğurmak istiyorum 37+4 üm ama işte denk gelmesi gerekiyor galiba
Gizem_cetinbas DefneRana teşekkür ederim 😊 benim takibim ondaydı Allah’a şükürler olsun gerçekten çok güzel ilgilendiler hem benimle hem oğlumla 👼🏻 Allahım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin tabiki benim doğumumada Mustafa bey girmedi ama giren doktor çok güzel ilgilendi beni aşırı rahatlattı ve 15 dakika bile sürmeden doğumum bitti 😊😅
DefneRana Gizem_cetinbas amin inşallah teşekkür ederim ☺️ ilk bebeğimde çok çok zor bi doğumdu bizzat mustafa beyi arayıp çağırmışlardı kendisi gelmişti üstelik o zamn takipli değildm acilden girmiştk. Şimdi ise düzenli olarak ona randevu alıyorum 18 ine yine aldm bakalım soracam ne diyecekler. Ne güzel bir doğum olmuş ayy inşallah bu sefer benimkide öyle kolay olur 🤲 🌺
Saadet14 Seymaayyy Malesef küçük şehirlerin özel hastane skntisi olduğu icin öyle bizim de Kastamonu da 1 tanecik özel var 4.650 tl doğum parası dediler. Devlete de Allah bilio ya gitmek istemiyorum. Doktorlar direk ankaraya sevk ediyormuş.
Nur4026 Of gerçekten ben de 36 haftalık hamileyim nerde doğum yapacağımı bilemiyorum bolu da yaşıyorum ama kimseyi tanımıyorum eşimde ben de buralı değiliz. Devlette saatlerce sancı çekmek istemiyorum suni sancı bağlansın istemiyorum. Çağsu da ne kadar fiyatlar bilmiyorum. Kafam çok karışık
Seymaayyy Nur4026 önerilen doktorlar genelde erkek Fatma hatuna sordum 4bin dedi çağasu fiyat vermedi çok saçma 😝 geldi bana cuma günü Fatma hatuna filiz doktora gıdıcem ilk defa devlette randevu bulamadım bakalım nasıl biri
Nur4026 Çağsu cidden çok kötü ya bi kere gitmek istedim randevu sistemi yok sıra alıyorsun kapının bir dolu insan oluyor 🤦♀️ ben de muhtemelen araştırma hastanesinde doğum yaparım orda da kim nöbetçi olursa o oluyor zaten
biranne3cocuk Merhabalar, Bu posta yorum yapan arkadaşlar,hangi hastane ve doktorda doğum yaptınız? Bende Boludayım. 3.sezeryanım olacak 2 ay sonra..
Ezgiduru biranne3cocuk merhaba ben 3 sene önce fatma hatunda dogum yaptım alev hocaya. Su an yine alev hanima gidiyorum cagsuya gecti kendisi zaten 2 hastane ayni kisinin
biranne3cocuk Ezgiduru evet Alev hanımı biliyorum. Biz 30.haftadayız.Belirli haftadan sonra kabul etmiyor diye duydum takipi hastası olmadığı için..
Ezgiduru biranne3cocuk bi sansinizi deneyin ben kendisine 20. Haftamda rastladim oncesinde dogu beyin hastasiydim
dilara_cinar99 Seymaayyy Normal yapacaksan özel önermiyorum doğum için sadece kontrol istiyorum diyorsan Alev hoca var o baya tutuluyor ama alayı sezeryan yapar haberin olsun😁
Ezgiduru Seymaayyy aynihenuz nst zamanlarim gelmedi 3 sene once de 15 falandi sanirim. 3 hafta once 99 tlydi bugun 125 olmuş…
Ezgiduru Seymaayyy ve 5 6 gun kadar once arkadaşım dogum yaptı fatma hatun da 4 bindi. Eminim o da artmistir..