Mam Sydgrdl canım doğum ücretleri hakkında bilgi aldin mi bugün sorduk aynı olduğunu söylediler bir değişiklik yokmuş ilerleyen günlerde tekrar sorabilirsiniz dediler kafam karıştı zam gelecek mi gelmeyecek mi anlamadım 😊
Sydgrdl Mam canim bende aradım 3000 şuan aynı dedi peki ayın 8 inde ne olcak dedim heran değişebilir dedi 😌 umarım değişmez senin dogum ne zamandı ya bende bi unutkanlık bu ara 😁
Mam Sydgrdl normal doğumu bekliyorum canım 20 ocak ama kesin tarih belli değil tabi daha erken de gelebilir. Bu nasıl is ya belki insanlar ona göre karar verecekler çok saçma
Sydgrdl Mam aynen bu durum benide sınır etmeye başladı o gün gidince başka fiyat çıkartacaklar sonra en azından ne vereceğimizi bilsek ona göre ayarlicaz ocak ocak dediler ocak oldu hala şaibeli konusuyorlar
Sydgrdl Mam canim benim eşim bugün arayıp sezeryan dogum ücretini sormuş 3500 tl demişler fiyatlar değişmiş
Mam Sydgrdl hepsine 500 er lira zam geldi diye duymuştum canım doğru demekki normal doğumda 3000 tl oldu ozaman
Sydgrdl Mam valla canim ben sezeryan olcam diye eşim sezeryan ı sormuş 500 lira olduğuna göre hepsine aynı gelmiştir dediğim gibi
Mehir Mam merhaba sanırım doğum yapmışsınızdır. Benim de doktorum Emine hanım. Hastane ortamı ve doktor nasıldı acaba??
-MinikAnne- Arkadaşlar güncel normal doğum fiyatından haberi olan varmı yakınlarda doğum yapan bi bilgilendirebilir misniz çok teşekkür edetrim :)