aylkkdn Elzi2prensesannesi aman dikkat edin yine de ya ne bileyim 7 8 cm açıklık çok yani bilemedim 🙄🙄
Elzi2prensesannesi aylkkdn evet çok tabi tam doğuma göre açıklık olmuş hafiften sancı ve bel ağrım çok var sabaha kalmaz doğururum kesin😂
Elzi2prensesannesi Mrs-Turkk Adetime göre 40oldum ama doktorumun ultrasyonuna göre 38 haftalık 2 hafta gerilik var ama sanmıyorum öyle olduğuna çünkü doğumum oluyor tam dediğim zmana geldi doktorum da şaşırdı
Mrs-Turkk Elzi2prensesannesi peki bu vajinal batmalarını hangi haftalarda hissettniz korkuyorum ben ya erken mi gelicek diye 😔
Kirmizivosvos Mervenurns bende aynıyım sizinle 🥰 bende de daha sancı vs yok sadece bir tarafıma çok yatınca bazen ağrılarım oluyor
Mervenurns Kirmizivosvos evet canım o bende de oluyor pilates topu aldım bakalım yapmaya başladım insallah etkisi olur :) pazartesi günü de alttan muayene edecek doktor
Kirmizivosvos Eymen72 maşallah sizin artık gelmiş zamanı neredeyse belli mi doğum şekliniz 🥰sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Eymen72 Kirmizivosvos yeni geldim hastaneden doktor çatı muayenesi yaptı 2 cm açıklık var dedi çocuk kanala girmis heran doğum olabilir dedi ağlamamak için zor tuttum kendimi ☺️☺️ sancılarn 5 dk bir olsa siklassa gel dedi bakalım
Kirmizivosvos Elzi2prensesannesi sağlıcakla inşallah 🙏 ay doğurunca haber et bna dualarım tüm hamilelerle 🎈🥰
Elzi2prensesannesi Kirmizivosvos amin amin bnimde dualarım hamilelere ve hamile kalmak isteyen herkes için 🥰haber veririm inşallah doğurunca
42_Ozkrt Kirmizivosvos bizde 36 +2 Ama ultrasonda 38 hafta 3500 gr 50 cm gelişimi ilerde normalde 6 aralık günü ama erken gelir dedi doktorum her an bekle dedi 😍
Kirmizivosvos Cnsymn çok geçmiş olsun siz mi covid yoksa temaslı mısınız. Hiç dert etmeyin siz bebeğinize odaklanın sadece 🥰
Cnsymn Kirmizivosvos temaslı sayılıyorum galiba üç gün oldu kavinvalidem de korona çıktı ben yeni asi yaptirdigim için antikorum yüksek olduğu için korumuş beni asi bende yok ama karantinadayim kendim kendimi karantinaya soktum
Elzi2prensesannesi Mrs-Turkk yaklaşık 1 aya yakındır oluyordu bnde hatırlamıyorum ama 35-36 haftalık gibi bir şeydi ama korkmayın normal çünkü bebeğin başı aşağıda baskı yaptığı için öyle oluyor illa çok rahatsizsan bir muayene olabilirsin hem içinde rahat olur
Kirmizivosvos Mrs-Turkk BNde bir haftadır var bel ağrısı vajinama sızı iğne batıp çıkıyor geçiyor sonra özellikle geceleri kontrol günümde doktora soracağım BNde