Didemmmmm Kirmizivosvos biz de 36+5 olduk🙏🏻💙🧿 Perşembe günü doktora gideceğim. Çatı muayenesi olacak ve nst ye gireceğim. Bakalım durumlar ne
Kirmizivosvos Edadadada çok heyecanlıyım artı korku değişik duygular içindeyim 😌😌 sizde öyle mi yoksa tek ben mi 🥰
Edadadada Kirmizivosvos sezeryan olcam 18 Kasım’da bazen bı gelsede girsem diyorum bı cesaret geliyor… Bazende korkuyla karışık gün yaklaşınca 😂 karmakarisiigm ama ağrıdan korkmuyorum süreci düşündükce kalbim yerinden çıkacak sanki umarım bı delilik yapmam 😌😂
Kirmizivosvos Didemmmmm ayyy aynıyız sizinle 💙 sağlıkla gelsin hepsi. Bizimde CumRtesi kontrol BNde meraktayım 🥰
Kirmizivosvos EbrarEmrah BNde de oluyor çok olmasa da sanırım diyet yaptgımdan çok ciddi yaşamadım yanmaları😌
Kirmizivosvos Mkort24 hepimiz Aynı 🥰🥰 allahım kolaylık versin tüm hamilelere kolayca doğuralım inş 🥰🙏
Kirmizivosvos Edadadada yaaaa net sizin ne güzel 🥰 bir akrep geliyor 28 kasım 🥰🥰 delilikten kastın 😅😅 insn bende senin gibiyim bi gelsin istiyorum bi korkuyorum 😅
alyavetuna Kirmizivosvos 36+3 teyim 2 gün kaldı dpguma insallah. ilk bebek mi normal mi bekliyorsunuz 🥰
Kirmizivosvos alyavetuna ilk bebek 🥰 su an normal ilerliyoruz cumartesi kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek merak endişe korku içindeyim çok fazlaca hemde … düşündükçe kalbim çıkacak yerinden 🙄
Kirmizivosvos Kizannesi92 ayy maşallah 38 e ne kalmış ki 🥰 darısı bna olsun bi 38 görsem rahatlayacağım erken gelsin istemiyorum BNde