cookiemonsterr LH hormununu düşürmek için arifoğlunun propolis arı sütü balını kullanan var mı aranızda biraz uzun oldu ama 😬 veya aslanpençesi otu dışında önerisi olan kızlarrrr
La_Liberte cookiemonsterr Merhaba ben bu ay gebelik planladığım için aldım. Bir hafta oldu kullanalı o yüzden yorum yapamayacağım. Belki başka kullanan ve size yardımcı olacak birileri vardır.
Asyarslan60 cookiemonsterr merhaba ben Aslan pençesi suyu içmiştim düşürmüştü belli size de faydası olur 🙏
cookiemonsterr La_Liberte umarım faydasını görürsün canım 🙏🏻 Bende merak ediyorum açıkcası almak istiyorum
La_Liberte cookiemonsterr çok teşekkür ederim, inşallah 🙏🏻😊 burda bir kaç yorumda iyi demişlerdi. O zamanlar arama butonu vardı bakmıştım.
cookiemonsterr La_Liberte düşünüyorum bende almayı ama o kadar çok şey kullandım ki bir türlü düzene sokamadım hormonlarımı😒
Gzmbkr cookiemonsterr fsh ve lh hormunun yüksekliği yumurtlama problemini gösterir aynı sorun bende de var. Bebek istiyorsanız eğer yumurtlama için ilaçlar var doktor kontrolü altında kullanabilirsiniz 😇
cookiemonsterr Gzmbkr evet pco var ondan dolayı yumurtlama problemim var siz ilaç dışında başka bir şey kullandınız mı peki
Gzmbkr cookiemonsterr yok canım bende pcos hastasıyım 2 aydır ilaç kullandım ve yumurtam oluştu yani bende işe yaradı 😇
Gzmbkr cookiemonsterr birde ilaca başlamadan önce ovülasyon testi kullanıyordum sürekli yumurta var gibi gösteriyordu lh hormonu yüksek olduğu için bu ay öyle değil artık testlerim silik 😇
Asyarslan60 Gzmbkr klomen mi kullanıyorsunuz bilgi verirmisiniz bende 4.gündeyim ilk defa kullanıyorum Pcoluyum
cookiemonsterr Gzmbkr ya öyle mi bende aynı sorunu yaşadım bu ay ama testlerim de LH hormonum normaldi hangi ilacı verdi peki doktorunuz
Gzmbkr cookiemonsterr letrol verdi canım letu diye de geçiyor 😇 şükür ki öyle hormon bozukluğunda yok demekki 😇