Canselyaren 21 haftalık oldum asiri derecede hareketli bugün asla durmadı 17 de hissettim hareketlerini ztnn ikinci gebeliğim ama bu haftada özellikle bugün böyle sabahtan şu satte kadar hareketli olması normal mi 😂 çocuk içerde savaş veriyor yeminle
Clementinee Canselyaren Maşallah ne güzel 🥰 Hareketli bebek iyidir mutludur demekmiş doktorum öyle demişti
Nzr06 Canselyaren 24+6 günlüğüz kızımla bizimde çok hareketli canım gayet sağlıklıdırlar emin olabilirsin hareket etmeyince korkuluyor 😌
Zeytinlimon Canselyaren anlam 32 haftaşık gebe. Gareket etmeye başladığından beri sanki hiç durmuyor videolarını görünce şok oluyorum.bn suan 39 dayım asla o kadr hareketli bir anı hatrlamıyorum.bazen olabilirmiş☺️
smmamoms Canselyaren bir de 34-35’e gelin görün hareketi 😂 benimki de öyleydi her geçen gün arttı ve hala çok hareketliyiz 🙈 bir de artık öyle güçlendi ki nasıl can acıtıyor
Canselyaren Clementinee Kizim da böyle deildi doğrusu ama bu afedersiniz tam vajinamin üstünde🙄 bugün asla durmadı aç mı acaba diyorum hep😁
Canselyaren Nzr06 İnsallah cnm evet ya ama işte sürekli hareket halinde oluncada insan tedirgin oluyor 😌🥰
Canselyaren Zeytinlimon Cok şanslısın cnm kızımda hareketli deildi karnimda iki yaşında hala öyle çok uslu bı çocuk 🥰
Beybisininannesi Canselyaren benimki gece bu saatlerde hareketleniyor Gözümden uyku akıyor ama içersi disco
Zeytinlimon Canselyaren ay inşallah uslu bir bebek olur babasınında benimde bebekliğimiz çok sakin geçmiş ailemden ayrı şehirde yaşiyorum tek büyüteceğim inşallah öyle olur.teşekkr ederim moral verdiniz😍😍🙏🏻💕
Kelebekmadam Beybisininannesi 29+1 bu hafta benimkide çıldırmış gibi karnım bir sağa bir sola yamuluyor hiç uyumuyor sanki bazen ninni açıyorum 🤣🤣🤣