AysEsila Merhaba arkadaşlar 35 + 2 haftalık hamileyim 5 dakikada bir çişim geliyor damla damla ama patlatacak gibi hissediyorum sizde de var mı bu sorunlar
Cigdem91 AysEsila aynen 29+5 iz bizde acayip çişim varmış gibi tuvalete giriyorum azıcık bir şey çıkıyor sokağa çıkmaya korkuyorum artık 🤦♀️
Serenica AysEsila Ben 31 haftaym tuvalete oturuyorm yapiyorm Bir daha gelio onu bbekliom 1 2 dakika oyle ckyorm anca tuvaltten 😬🤣🙄🤔 2 sefer her Bir tuvalet
mucizemizibekliyoruzz AysEsila oo biz 22+4 üz şuan bile var. Hamileliğimin ilk haftalarında bile vardı 😂
nesly AysEsila keşke benim de öyle olsaydı 😊bebeğim ters kanala da inmedi hiç öyle şikayetlerim olmadı 😢
Serenica AysEsila amin canim insallah AZ kaldi sabretmek zorundayz napalim dogum izni zamani gelir mi derken 10 gun kaldi rapor almamaa beklemedym
deletedmom351 AysEsila Canım 2 haftaya kadar daha fazla olacak dışarı çıkınca yarım saatte bir tuvalet arayabilirsin benim öyle oluyordu onun için sürekli avmde dolaşıyorduk 😂😂
nesly AysEsila yok canım eğer normal olarak kanala inerse başı baskı yaptığı için idrarınız artarmış bende baskı yok çünkü makat gelişli 😋
Bebegimibeklerken__ Iyy gündüz sorun değil de gece çok oluyo bana delircem sonunda uykuya dalamıyorum 😁 annemlerle tatile gidicez bayramda kalıcaz da malum milleti rahatsız etmekten çok korkuyorum 🙄
AyseFahriYalcn AysEsila muhtemelen enfeksiyon olabilir bı ara bendede oldu yirmili haftalarda bol bol su içtim geçti şimdi 34haftalik oldum çok su içiyorum hiç sıkıntım yok çok şükür bol bol su için