Sevdelinka Kızlar 27+3 haftalığız şuan doktora geldim 1100 kg olmuş zayıf dedi gelişim geriliği olabilir dedi bide ben bir kaç gündür hareketlerinde azalma hissediyordum vurma gücü falan azalmıştı eskisine göre ben ne yapmalıyım böyle bir durum söz konusu mudur ?
Nily Sevdelinka bemce sacmalamis ya az degil kilosu ben 28.hafta icerisinde gittim 1280 gr di kizim Doktor gelisimi gayet iyi haftasiyla uyumlu dedi.
Betus93 Sevdelinka ne alaka yaa. Gayet iyi kilosu. Ne salak doktorlar var 😏 hasta etmek icin mi varlar iyilestirmek icin mi belli degil. Senin psikolojini niye bozuyorsa
SeydaDoruk Sevdelinka kilosu gayet iyi aslında acaba ultrasonda başka bişe görüp de ondan dolayı mı dedi. İçini rahatlatmak için başka bi doktora görünebilirsin. İnşallah bi sorun çıkmaz
Sevdelinka Nily inşallah ya kan falan istedi bide tekrar detaylı istedi bakalım netten baktım kilosu normal ama neden öyle dedi anlamadım
Sevdelinka Betus93 dur bakalım sonuçlar iyi çıkınca ne diyecek bide bir kaç hafta önce memlekette gittim Prada gayet iyi denildi
Zuzuu Sevdelinka 28.haftada 1400 dü..sizinkide gayet normal çünkü benim bir haft önde gidiyordu..ayrıca o haftalarda bende çok fazla azalma hissettim hareketlerinde ama düzeliyor sonra emin olun stres yapmayın başka bir doktora daha görünün bence
Betus93 Sevdelinka sizinle ayniyim. Bende 27+3 um. Ama gecen hafta gittim Sizin kilolarda demisti doktor. Oyizden takilma bosver
Kevsersepettttt Keşke salak falan demeseniz ? Belki doktor orda farklı bir şey gördü canı sıkılmasın die gelişim geriliği dedi belki karın cevresi geride çıktı ona göre gelişim geriliği dedi ne salak vs diosunuz ama gün gelince salak dediğiniz doktorlar işinizi görüyor bi devletin memuru kim bilir milyonlarca hastayı iyileştirdi bi böyle dedi die salak olsun !!! Çok ayıp !
Sevdelinka Kızlar ultrasona girdim gayet sağlıklı hiç bir sıkıntı YÖK dedi idrar tahlilimde iltihap çıktı ve o sebep olabilir denildi doktor iyiki erken geldin bunun önlemini alaşım deri ilaçlarımı verdi ayrıca ultrasonda bana 30 haftasın denildi doktora sordum 30 hafta demedi ben kaç haftayım şimdi 😂
SunaHakanKaraman Doktor gerizekla mı? Bence değiştir derim. Normal bir kilo durumu. Hareketleri de her zmaan aynı olacak değil. Artık büyüyor ve yerleri daraldıkca kısıtlanıyor zaman zaman hareketleri ama sen doktor konusunu bir düşün?