Meliskam Kizlar merhaba 38 haftadayim azar azar suyum gelmeye basladi doktor muayinesinde 3cm aciklik var soyledi ama hicbir agrim sancim yok…sizce sanci veya dogum ne zaman baslar 🙄 suyum damla damla akiyor
2-prensesannesiii Meliskam benim de az suyum gelmişti kontrol amaçlı gittiğimde 3 cm acilmayla suni sancı verip doğumu baslatmislardi
superrmomy Meliskam yavaş yavaş geldiğinde nasıl olur bilmiyorum mutlaka doktorunuzla irtibat halinde olun. 24 saat içinde doğumun gerçekleşmesi gerekiyor diye biliyorum
Gonul_enes Meliskam benim 2 dogumumdada suyum geldi sancim olmadi sumiyle dogurdum, ikisindede 2 3 saat sonra gittim hastaneye, ve suyum gelmeye basladiktan sonra 6 7 saat icinde dogum oldu ikisimdede
Meliskam 2-prensesannesiii peki bekle sancin gelsin demedimi doktorun 🙄 beni eve gonderdi sancinin gelmesini bekle dedi sabaha kadar gelmezse gel hastaneye soyledi
2-prensesannesiii Meliskam hayır hemen yatış yaptı . Gece 3 te suyum gelmişti 6da hastanedeydim 9.35 te dogdu
Meliskam superrmomy banada sabah saat 7de gel soyledi sancin oldu olmadi gel dedi…bende evdeyim sancinin gelmesini bekliyorum 😐 napsam acaba merdiven inip kalksammi gelirmi oyle sanci 😐
superrmomy Meliskam sıcak su çok iyi geliyor canım, squat yap mutlaka. Bir avazda kurtulursun inşallah 🙏
Msl_ege Meliskam sabah 8 de suyum geldi , 9 da hastaneye girdim . 10 da suni sancı başladılar kendi sancım yoktu . 14.46 da doğum gerçekleşti . ilk doğuma rağmen hızlı oldu benim
Gulcedmrz Saat 10 da doktor suyumu patlattı 4cm açıklık vardı 11 buçuk gibi 5 -6 cm olmuş tu daha sonra suni şancı verdiler 12 45 gibi 10cm olmuştu doğuma alındım 13.07 gece bebeğime kavuştum daha 5 gün oldu doğum yapalı benimde 😊
Selime28 Meliskam benim suyum da azar azar gelmeye başlamıştı hastaneye gittik doktor yatis verdi 2 cm ağıllık hiç sancim yoktu akşama kadar hatta akşam 9 akadar diyebilirim sonra sancim çıkmaya başladı sancıyla beraber yavaş yavaş acıkma olmaya başladı banyoya girdim sanırım o hızlandırdı gece 1.3 doğum oldu çok sukur
Semakacan Meliskam gece geldi suyum ama azar azar değil bayaaa ama benim hiç açıklığım ve sancım yoktu su geldikten sonra en geç 48 saat içinde doğumu gerçekleştirmek gerekiyormuş o yüzden suni sancı almıştım gece 12 de suyum geldi sabah 11 de kızım geldi 😄
Aysebln Meliskam benim gece 12 de tam açıklık vardı ama suyum daha patlamamıştı gece 2 gibi falandı tam doktor patlatmak için hazırlanırken kendi patladı ve sabah 9.25 de doğum yapmıştım