Svvl_enes19 Hayırlısıyla bi oğlumuz olacak eşim ilk erkek olmasından dolayı Süheyp ismini istiyor bende kıramadım kabul ettim ama bari ikinci ismi de benim istediğim uyumlu olacak bi isim olsun dedim fikir verebilir misiniz kızlar
emineessahin Svvl_enes19 ya tam bunu okurken eşim bu ismin yanına hiçbir isim olmaz demesi 😅 anlamı nedir acaba
Busramnida Svvl_enes19 Değişik bir isim çok zorlanır bence herkes tabi sizin tercihiniz 🤗 Anlamı nedir ? Suheyp Efe olabilir kısa ve uyumlu gibi 😊
Svvl_enes19 Merveb46 Evet bizde o şekilde düşündük ama telaffuzu zor olacağı için yanındaki ismin kolay olmasını istiyorum söylemek de zorlananlar için
Svvl_enes19 emineessahin Süheyp le Hifanın hikayesini duymuşsunuzdur belki beygamber efendimizin zamanında yaşayan sahabelerden
okuyor Süheyp Pamir Süheyp pars Süheyp efe Süheyp ege Süheyp erdem Süheyp emir Süheyp emre Süheyp eray
HollyMolly İlk defa duyuyorum ve garip geldi bana isim. Ama tabi sizin tercihiniz. Sesli harfle başlayan modern bir isim olmalı bence
Svvl_enes19 Fnen bizde Ali Süheyp yada tam tersi olarak düşündük hemde söylenmesi kolay olur diye ama gönül isterdiki içime sinen güzel bir isim olsun
Ozlemdiril Svvl_enes19 sizi kırmak istemem ama çoğu insanın koymayacagı ve kulaga güzel hitap etmeyen bir isim ilerde cocugunuz zorlanabılır bu isimle bir yakınınızın degilse size göre bir anlamı yoksa baska isimler düşünün bence telaffuzu zor sanki
Svvl_enes19 Ozlemdiril Evet ama bu durumu eşimle çok konuştuk ve nişanlılık zamanımızdan beri bu ismi hep söylediği için bende daha fazla üstelemek istemedim
Fnen Svvl_enes19 bazen maalesef bizim istediğimiz olmuyor, siz yine de ortak yol bulmaya çalışın 🌺 ama şahsi fikrim Aliyi başa almanız 💙
Svvl_enes19 Fnen Teşekkür ederim ilk ismi Süheyp olsa bile çoğunluk Ali ismini kullanacaktır eminim çünkü büyüklerinde küçüklerinde telaffuzda zorlanacağı bir isim 😌