cgnduru muhendis_annee yurtdisinda genelde öyle.. en son çare normal doğum yapilamayacak durumdaysa riski varsa yaparlar onun dışında normal dogum hepsi ama bizim ülkemizde öyle bir şey yok
Nemusto muhendis_annee yok öyle bişey olmamalıda bence. Doğum şekline anne karar verebilmeli çok bilmişgiller değil 😊
minikkoalammm muhendis_annee boş yapmış o kişi alakası bile yk ben isteğe bağlı sezeryan olucam devlet sdce isteğe bağlı sezeryan yapmıyor özel para aldığı için doğum şekli seçme şansı veriyor ağzı olan konuşuyor işte
MomofOne muhendis_annee ben avusturyada yasiyorum burada saglik problemi olmadigi sürece sezeryan kesinlikle yapmiyorlar 30 saat sanci ceksen bile son dakkaya kadar bekloyorlar egerki bi problem varsa anca öyle sezeryan yapiyorlar
Black-34 muhendis_annee Bence şu manada demiştir devlette evet yasal değil isteğe göre almıyorlar özel de sadece isteğe bağlı yapabilirsiniz
funnymummy Öyle bişey yoktur heralde çoğu kişi isteğe bağlı oluyor o yüzden belki öyle anlaşılmıştır konu
Ozlemm1303 Öyle bir şey yok benim doktorum kendisi söyledi doğum şeklini seçme hakkın var sen nasıl istiyorsan o şekilde olacak diye
Nzli-brfn00 muhendis_annee devlet hastanelerinde mecbur kalınmadıkça yapılmadı yasak diye biliyorum. Ama özelde yapıyorlar senin isteğine bağlı.
EsengulC muhendis_annee yurt dışında bazı ülkelerde öyle belki yabancı ülkede yaşıyosa ondan demiştir
Sinemmmmm58 muhendis_annee ozelde istege bagli ama devlette genelde sezeryan yapmiyorlar gerekmiyosa eger .