Kvser Melisaelf bende bu ay deneyecem ama bende sadece bal var 😕 birde folik asite başladım . İnşallah olur canım rabbim herkese nasip etsin 🤲🏻
Samiye Kvser folik asit değil folat öneriyor doktor dun geceki yayınında inatla folat ile folik asiti karıştırmayın folaaat dedi :)
Kvser Samiye benim aldığım folatta . Pek vakıff değilim bu konulara yani genel adı folik asit olarak biliyordum ben pardon 😇
Dygrd Melisaelf yani ben böyle birşey hiç denemedim ama ablam ben kardeşim 3 arkadaş denedik diğer ay hamile kaldık maydonoz kaynatıyorsun büyük tencerede saplarıyla sonra büyük bir kovaya koyuyorsun dayana bildiğin sıcaklıkta üstüne oturup battaniye ile her yerini kapatiyorsun rahme buhar girip temizlesin diye 2 günde birde aynı şekilde kaynatıp iciyorsun biz bu şekilde yaptık hepimiz diğer ay gebe kaldık çok uğraştım gitmediğim hastane kalmadı 4 sene olmadi bunla oldu ablaminda 2 sene olmadi 🙏
cnn34 Melisaelf ben geçen ay kullandım bu ay hamileyim rahim filmi etkisi mi onun mu bilmiyorum ama arı sütü karışımı içtiğimde gerçekten yumurtladığımı hissettim
Royem62 Ozgeliko o adetin bittiği gün başlayanlar için ben 8. Gün başlayabldim o yüzden 3 4 3 4 şeklnde oluyor
Royem62 Melisaelf folik asit folidoce ve arı sütü bal polen propolis 4 lü karışım aldım onu kullanıyorum inşallah şifa olur ❤️
Ozgeliko Royem62 Aa anladım,demekki yanlış biliyormusum. Çok teşekkür ederim 🙏 cuma günü tekrar hoca canlı yayın yapicak,daha kesin yöntemle anlaticakmis,bende izlemeyi dusunuyorum 🙏🌸