burcuruli Kızlar Gebze’de yaşıyorum ama gebze, kocaeli ve istanbul anadolu yakasında detaylı ultrasona gittiğiniz hastane doktor fiyat ve memnuniyet durumunuz hakkında yazar mısınız birçok kişide bilgilenmiş olur
Handan_65 burcuruli Pendik kaynarca cihan tıp merkezi fiyat 350 en uygun yer orası doktor onur günaldı Doktor oladar ilgili güler yüzlü ki Nerede görsem tavsiye olarak yazıyorum Baska yerlerde 500 den 1200 kadar fiyat verıyolat
burcuruli Handan_65 bugün orayı aradım fakat 15 dakika sürdüğünü ve doktorun radyoloji bölümü doktoru olduğunu söylediler ne yapsam bilemedim çok tereddütte kalmıştım siz gittiniz mi nasıldı ne kadar sürdü acaba
kalpatisi_ Handan_65 benim detaylıyada onur bey girmişti. Gerçekten çok iyi bi doktor güler yüzlü dediğiniz gibi 🥰 herşeyine tek tek baktı söyledi raporladı 🥰
Handan_65 burcuruli Evet aynrn 15 dakika sürdü Ama bebegın herseyıne baktı rapor yazdı Bebeğin fotoğrafına falanverdi Bazıları 1 saat sürdü yazmış neye baktı okadar anlamadım 😅😅😅😅
Yesimfrat burcuruli Size şunu kesinlikle söylemem gerekiyor peribatoloji doktoruna gidin radyoloji değil. Peribatologlar çok iyi inceliyorlar 40 dakikadan fazla bebeğin aklınıza gelecek bütün detaylarına bakıyorlar
burcuruli Yesimfrat gebze medical parkta doktor öğretim üyesi kadın doğum doktoru var ona gitmeyi düşünüyorum acaba onlarda aynı detaylı bakarlar mı
Yesimfrat burcuruli Hayır kadın doğum doktoru ayrı perinatoloji ayrı. Peribatologlar tamamen bunun üzerine eğitim alıyorlar. Ben 32 haftalık ölü doğum yaptım kadın doğum doktorlarinin göremediği şeyleri peribatolog 1 dakikada gördü ve teşhis koydu tabi artık çok geç olmuştu bundan sonraki gebeliklerde hep peribatologla devam etmeyi düşünüyorum
burcuruli Yesimfrat çok teşekkür ederim Sizin de başınız sağolsun Rabbim istediğiniz zaman da inşallah tekrar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
alpkayra Ben Gebze yüzyıl hastanesinde yaptırdım doktor başka Bi hastaneden geliyor perinatalog 1 saate yakın baktı uygun pozisyonu yakalamayınca gez tekrar gel diyor bütün detayları söylüyor hem CD hem rapor hem resim veriyor 600 TL ye yaptırdım gayet memnun kaldım
burcuruli alpkayra evet pendik yüzyıldan geliyormuş onlarla da görüşmüştüm ama doktorum medical de olunca bende o hastanede onun önerdiği doktor da yaptırayım demiştim fakat perinatolog ile kadın doğum çok fark ediyormuş onu öğrenmiş oldum
berram41 Bende yarın Çayırova derman tıp merkezine gıdecem 400tl detaylı fiyatı daha ucuza bulamadım umarım memnun kalırım :(