Nnefri999 Semakacan 2 hafta önden gidiyoruz Normalde Aralık 14 gibi doğum gözüküyordu ama artık Aralık ilk hafta gibi bekliyoruz İri bebek 😅
Semakacan Nnefri999 oyy maşallah tosbiğee erkek bebek mi acaba ☺️ Bu arada kaçıncı haftada kaç kiloydu bebişiniz acaba
Seher38 Benimde son 92 bende hep biter mi diyorum ama erken doğum riskim oldugu için de çok korkuyorum Rabb’im hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Semakacan Nnefri999 maşallah bizde 34te 2300dük normaldi 😄 ama ben bebişin haftasına göre kilolu olmasından dolayı erken doğmaz diye biliyorum ya doktor öyle mi dedi size
Nnefri999 Semakacan salı günü son ultrason kontrolüm var bakacak kilosuna 3 600 falan olursa Sezaryene karar vericem Normal doğuma 2 hafta ilave beklersem 4 kilonun üstüne çıkar İlk bebiş riske atmak istemiyorum
Semakacan Nnefri999 yani Allah korusun çatıda dar olursa seni de bebişi de zorlar 🥺 Allahım hepimize kolay doğum nasip etsin
Mervexxx Aneebebek belli bir haftadan sonra bebek doğdu butonu geliyormuş bana gelmedi henuz bilmiyorum 34 olup gelen var neye göre belirleniyor bilmiyorum
Aneebebek Mervexxx belki Tahmini doğum tarihini 34 e ayarlanmıştır sezeryan olanlar belli oluyor ne zaman doğum olacağı anladım bende hep bunu merak Etmistim süre bitince ne oluyor diye ))